Ugen der gik #82 (med playdate, aftentur og påskeferie)

Gode intentioner

img_6814

Intentionen var god. Hele vejen. Lad os bruge den sidste feriedag i Zoologisk Have! Der har Hugo aldrig været – og det nærmeste de store er kommet et dyr de sidste mange måneder, var da vi kørte forbi en flok køer på vej til Falster forleden dag. Og ja, det er blasfemisk dyrt – men der kommer børnepenge på torsdag og vi spiser noget med linser i aften.

Afsted. Hugo og jeg i bussen med klapvognen – og de store med Thor i ladcyklen. Noget med at lukke øjnene og køre kortet igennem. Og ind. Over til isbjørneburet, inden det bliver invaderet af menneskemængden. Måske hopper isbjørnen ned i vandet, så man kan se den gennem de store ruder. Isbjørnen hopper aldrig ned i vandet, så man kan se den gennem de store ruder. Abeburet! Det var sjovt. Indtil Sia fik et flip over indeklimaet og Elliot brød sammen over et chimpanseudbrud. De leger bare, skat! Det er sådan, de kommunikerer.

Ud. Sia, Hugo må gerne holde din nye, hvide isbjørnebamse, som jeg lod dig vinde i bamseautomaten med gevinstgaranti. Han fik jo ikke nogen. Vi går over til søløverne. De bliver fodret nu. Hvin! Min bamse!! For fanden, man. Hugo i vandpyt. Hugo på maven i Zoologisk Haves største og mest mudrede vandpyt. Gennemblødt. Har vi ekstratøj med? Et par bukser. Et par for små bukser. Ingen strømper? Nej, har du pakket dem? Nej. Vi pakker ham ind i en dyne. Vi spiser nuggets og hotdogs.

Lys idé! Jeg går hjem med gennemblødt barn i dynesvøb. 6 kilometer. Det er fint. Fint fint fint. Jeg har ikke rørt mig hele påsken og han skal alligevel sove. Hej hej! Hold. Nu. Kæft hvor er det koldt! Og var det en dråbe? Tag dig sammen! Du går. Det er godt for dig.

Nej, gud! Kan man tage 3A herfra?

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

4 kommentarer

 • Maj My

  Elsker det. Og græder lidt med dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zeyyil

  Puha.. fuck! Har selv en på to, og har prøvet at være på de velkendte familie steder i helligdagene. Never again..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Nej men skal generelt holde sig væk på de dage :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #82 (med playdate, aftentur og påskeferie)