21 spørgsmål om kærlighed (Lillemor)

Godmorgen fra Barcelona

image

Jeg ligger i en hotelseng i Barcelona. Mørklægningsgardinerne er så effektive, at jeg hverken anede hvor jeg befandt mig – eller havde den fjerneste anelse om hvad tid på døgnet det var, da jeg for 10 minutter siden slog øjnene op.

Jeg kunne konstatere, at jeg for anden nat i træk, har præsteret at sove i 9 timer – uden at vågne en eneste gang. Det må eddermame gøre noget godt for min sjæl!

Barcelona er skøn. Folk havde ret. Solen skinner, maden er fantastisk, folk er søde og ting er pæne. I dag skal vi ned til stranden og ud og sejle og tiden går alt for hurtigt.

Tiden går alt for hurtigt og tiden går alt for langsomt. For hold nu kæft, hvor jeg savner mine børn. Især Hugo, som ikke fatter en pind og som jeg aldrig har undværet så længe.

Jeg troede faktisk ikke, at det ville blive så slemt. Jeg satsede på, at jeg ikke ville fokusere så meget på det, når først jeg var afsted. Men av. For fanden.

Jeg har lige modtaget en række morgensnapchats fra Thor – med mine store børn, der ligger i sengen og spiller iPad imens de siger godmorgen og fortæller mig at de savner mig. Og med Hugos lille glade fjæs, der fortæller mig at han har det så fint og at det her med garanti er sværere for mig end det er for ham.

Nu vil jeg rejse mig, gå ud under den grotesk store bruser og gøre mig klar til endnu en skøn dag. Det er fantastisk at være sammen med min mor og mine søstre og jeg kan ligeså godt nyde det for fuld skrald. De fire allervigtigste er der jo, når jeg kommer hjem igen. Gudskelov.

   

2 kommentarer

 • Sofie

  Kære Cecilie

  Nu har jeg i noget tid, fulgt med på sidelinjen, og jeg er altså lidt forelsket. Altså forstå mig ret. Jeg ville ønske, jeg kunne blive adopteret af jer, for bag lortede bleskift og støv under sofaen, er der heldigvis fyldt med kærlighed og gode grin.

  Jeg tror, vi minder ret meget om hinanden. Og det er jeg glad for. For du er sgu så sød og der er ikke så meget pis med dig – i hvert fald ud at dømme fra “Sms’er fra et ægteskab”-indlæggene. Og så glæder jeg mig til at få en mand (og en familie), der elsker mig lige så højt, som Thor elsker dig – for det er der vist ingen der er i tvivl om, at han gør ;)

  Alt i alt: Tak for en kanonhyggelig og sjov blog! Jeg er fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Sofie. For fanden altså – hvor er du sød!! Jeg fik tårer i øjnene i COS, hvor jeg læste din kommentar imens jeg ventede på mine shoppende rejsemakkere. Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive – og fordi du læser med! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 spørgsmål om kærlighed (Lillemor)