Jeg fortryder ikke et sekund

Godnat fra Disneyland

img_6204

Ligger endelig vandret efter den længste og sjoveste dag i virkelig lang tid!

Sia og jeg er så latterligt heldige, at være inviteret på pressetur til Disneyland Paris i forbindelse med parkens 25-års jubilæum – og mit vækkeur ringede klokken seks i morges. Jeg havde udskudt pakningen til sidste øjeblik, og klokken 7:30 trillede vi vores kuffert op mod Triangen for at lade bus og metro fragte os mod lufthavnen.

Klokken 12 landede vi i Paris, hvor vi blev kørt til Disneyland af en rar chauffør. Sammen med en 62-årig freelancejournalist og Disneylandfan.

Og så har der ellers været fuld knald på lige siden. Vi er blevet guidet rundt i Disneyland af verdens flinkeste guide og vi har set teater, prøvet de vildeste forlystelser og spist middag. Og jeg har overgivet mig totalt. Det er eddermame et fantastisk sted, det her – og jeg bliver 10 år gammel og fuldstændig overstadig og sentimental på samme tid.

Og nu er vi hjemme på vores hotelværelse. Vi har hver vores seng, men Sia ville gerne sove sammen – og det ville jeg virkelig også gerne. Hun gik omkuld i et fuldt oplyst rum på den tid, det tog mig at børste mine tænder – og nu vil jeg gøre hende kunsten efter. Morgendagens program er helt absurd, men jeg glæder mig til det hele – og især til at være sammen med min store pige. Min store pige, som jeg nu vil lægge mig ind til – og sove. I 9 timer i streg – mindst.

Godnat fra Disneyland!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

  • Susan Ibus

    Hvor er I heldige st få sådan en fin oplevelse sammen💞. Husker jeg også blev rimelig overrasket over hvor fantastisk Disneyland universet er sat op i Paris😋. Fortsat rigtig god tur og knus til jer❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fortryder ikke et sekund