Ugen der gik #83 (med skoletasker, skæbnesvangre vandpytter og en tur til London)

Godnat fra London

img_7149

Klokken er halv elleve – og i virkeligheden (eller i hvert fald hjemme i Danmark) er den halv tolv. Jeg sidder på min seng på hotelværelset – og havde egentlig store planer om at forfatte et langt blogindlæg om de sidste par dage. Med en milliard million billeder og hele lortet.

Men jeg er træt. Tæt på smadret, faktisk. Det har været den skønneste tur og jeg har så meget at fortælle – og det bliver ikke så godt, som det fortjener, hvis jeg ikke er bare nogenlunde klar og frisk i skallen når jeg gør det.

Så for nu vil jeg bare sige godnat. Og så vil jeg lade mig falde bagover i dynerne i ental – og sove som en sten, indtil min alarm bimler klokken alt for tidligt i morgen. Og så vil jeg flyve hjem til min familie, som jeg pludselig godt kan mærke, at jeg savner lidt for meget.

Sov godt. Og godnat fra London.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #83 (med skoletasker, skæbnesvangre vandpytter og en tur til London)