Min lillebitte, kæmpestore lillebror

Guide: her er det stadig fredag!

fullsizerender-34

Jeg kom til at tage i byen med en veninde i går. Ergo er det med dunkende hovedpine og en kvalme fra helvede, at jeg tænkte, at jeg ligeså godt kunne gøre mig nyttig ved at dele min viden om de webshops, der stadig tror det er fredag.

Black friday er øjensynligt ikke bare en fredagsting – så hvis du ikke fik shoppet det bedste, du kunne i forgårs, har du altså stadig chancen her:

Asos.com 

Asos har 20% på alt med koden GOGOGO – jeg har aldrig selv dyrket den populære webshop, men mange af mine veninder shopper seriøst igennem derinde og klikker de fineste ting hjem til tæt på ingen penge. Tingene bliver sendt fra England og man skal ikke være bekymret for noget med told eller andre besværligheder! Se hele udvalget HER.

 

Boozt.com

Boozt har stadig mellem 20 og 50% på usandsynligt mange varer. Webshoppen er, som I nok efterhånden har luret, min absolutte favorit. Den tilbyder alle de gode mærker til både kvinder, mænd og børn – og så har de altså virkelig god service med lynhurtig levering og nem og gratis retur, hvilket betyder virkelig meget! Se hele udvalget HER.

 

Ellos.dk

Ellos holder “Black Weekend” og har store rabatter på en masse varer. Jeg er især vild med Ellos boligafdeling, som er en seriøs konkurrent til både IKEA og Søstrene Grene – men de har også virkelig meget fint tøj til hele familien. Se hele udvalget HER.

 

Justspotted.dk

Justspotted er den eneste plakatwebshop, du behøver at kende. De har et enormt udvalg og virkelig fin service – og så har de 25% på hele molevitten med koden BLACKFRIDAY25 – se hele udvalget HER.

 

Lekmer.dk

Lekmer har vilde rabatter på både legetøj og børneudstyr hele weekenden, så de er absolut et besøg værd, hvis du har nogle børn, du skal købe julegaver til. Se hele udvalget HER.

 

Lookfantastic.dk

Lookfantastic er en skønhedswebshop med absurd mange lækre mærker – blandt andet Bare minerals og A-derma. De har 20% på en masse varer hele weekenden med koden LFBLACKDK – se hele udvalget HER.

 

Moodings.dk

Moodings er den fineste webshop, når det kommer til ting til dit hjem. De har med garanti de fleste af dine yndlingsmærker – og så har de 25% på det hele denne weekend. Du skal bare bruge koden BLACKFRIDAY25 – se hele udvalget HER.

 

Parcellet.dk

Parcellet er en webshop med virkelig mange fine ting til børn. Ordentlige mærker og både tøj og udstyr. De har mellem 15 og 50% rabat på en masse varer denne weekend – se hele udvalget HER.

 

Workoutshop.dk

Hvis du er sådan en, der træner (..), så er det sikkert en virkelig fin idé at kigge forbi workoutshop, som ligger inde med alt til den slags. De har store rabatter på en hel masse varer denne weekend – se hele udvalget HER.

 

Yves-rocher.dk

Yves Rocher, som har alt indenfor hudpleje og make up, har 50% på en valgfri vare hele weekenden. Du kan altså finde din favorit og klikke den hjem til halv pris. Du skal bare bruge koden BLACKFRIDAY. Se hele udvalget HER.

 

Zalando.dk

Zalando har op til 70% på en masse varer hele weekenden og er altså virkelig et besøg værd. De har ufatteligt mange mærker – også til mænd og børn – og så vidt jeg kan se, er der virkelig mange penge at spare. Se hele udvalget HER.

 

Held og lykke. Jeg vender tilbage senere med ugen der gik!

 

-affiliate links-

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

 • Trine

  Jeg elsker overskriften! Jeg er SÅ klar på, at tage derhen med det samme 😂 Hvis det dog bare var fredag nu og ikke mandag morgen imorgen 😉

  Ha’ en dejlig søndag aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Haha – ja tænk hvis man bare lige kunne starte weekenden forfra! Dejlig søndag – det der er tilbage af den – til dig også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lillebitte, kæmpestore lillebror