Ugen der gik #47 (med første dage, tyveri og en video fra Tivoli)

Hej hverdag!

IMG_9187

Det er mandag. Jeg sidder på min pind i Andedammen – og alle mine børn er i pasning. Eller – skole og pasning. Alle tre.

Vildt.

Synes jeg. Sidste uges indkøring af Hugo i vuggestuen gik over al forventning. Han har taget det så flot og virker så tryg og glad derovre. Nok i høj grad også fordi han kan mærke, at vi er trygge og glade. Og nu er han altså officielt kørt ind. Han er et vuggestuebarn – og hvis vi havde lyst eller behov, så kunne vi i princippet aflevere ham klokken syv og hente ham klokken sytten. Det har vi gudskelov ikke. Jeg står der kl. 14:30 sharp. Når han har haft sin første hele dag – med både formiddagsfrugt, legeplads, frokost, middagslur og eftermiddagsmad. Der er 3 timer til – og jeg kan næsten ikke vente.

Og samtidig kan jeg sagtens. Vente altså. Jeg synes nemlig at det er ret fedt, at hverdagen er i gang. Jeg har glædet mig til, at vores familie fik en “normal” hverdag med vækkeur, havregrød, aflevering, arbejde, skole, afhentning, indkøb, leg, iPads, kys og konflikthåndtering, madlavning, putteritualer og fladen-ud på sofaen.

For jeg er bedre til købe ind og til at lege og til at konflikthåndtere og putte, når jeg har haft lov til at være ude og være mig selv. Haft lov til at være god til noget andet, end at være nogens mor. Sådan er det bare. Når jeg har haft lov til at cykle gennem København, til at drikke min kaffe i fred og til at have halskæde på. For jeg har fucking halskæde på i dag! For første gang i umindelige tider. Der er nemlig ikke nogen 1-årig, der kan forsøge at strangulere mig i min Julie Sandlau.

Jeg tager den af om tre timer, halskæden. For så skal jeg være mor igen. Og det er jeg også ret god til, hvis jeg selv skal sige det.

4 kommentarer

 • TinePJ

  Tak for dine altid fine indlæg og især for netop dette. Jeg står næsten præcis samme sted: Er lige startet arbejde igen efter at 3 er blevet til 4, og det er SÅ godt at komme ud og være andet end mor. Og jeg har også netop fundet mine Lovetags frem igen. Nu med to vedhæng <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, den følelse af at genfinde en del af sig selv, som ikke bare er mor. Den er vidunderlig. Om det så bare er på toilettet, men oftest er det nu rarest når det er sådan lidt længere tid ad gangen… Og med accessories!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg har nu læst din blog fra ende til anden og jeg er solgt til stanglakrids. Troede egentlig jeg var lidt ovre min bloglæsningsperiode, men så dukkede du op.
  Min kæreste og jeg vil rigtig gerne have en baby, men jeg har en million undskyldninger – vores lejlighed er ikke babyegnet, jeg er lige startet i et årsvikariat, jeg vil ikke ende barslen i arbejdsløshed osv osv -, men din blog får mig næsten til at glemme alle mine betænkninger. :-)
  Jeg er glad for at have fundet din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Kamilla – Tusind, tusind tak for din kommentar. Hold nu op, hvor gjorde den mig glad! I forhold til at lave babyer – så er min erfaring i al fald, at det hele ordner sig. Det hele falder på plads – fordi det skal! Så hvis I har lyst til at få en baby – så er det det eneste, der er vigtigt – alt det andet finder I ud af. Og det er så pissefedt! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #47 (med første dage, tyveri og en video fra Tivoli)