I et tog mod Paris

Hej mor – jeg tager lige en mikrofon med!

hejmor

Så! Jeg har simpelthen glædet mig helt ustyrligt meget til at præsentere jer for det projekt, som jeg i den seneste tid har brugt ualmindeligt meget tid og tankevirksomhed på. Nemlig min nye podcast Hej mor, som jeg laver sammen med – tadaa – min mor!

Som nogle af jer ved, lavede jeg i starten af året en podcast sammen med min veninde Cana. Det var et spontant, sjovt og hyggeligt projekt – og jeg blev rigtig glad for mediet og begyndte selv at lytte til en masse forskellige podcasts. Vi endte med at lukke ned for programmet for en måneds tid siden – og jeg fik det lyse idé, at jeg ville lave en ny. Sammen med min mor.

Konceptet er ret enkelt. Vi optager 30 afsnit – et om ugen – og et for hvert år, vi har kendt hinanden. Vi snakker om de ting, der skete i det pågældende år – både i vores liv og i verden og Danmark. Og vi har tænkt os at være så ærlige som overhovedet muligt – uden at udstille andre end os selv. Jeg tror og håber, at det bliver oprigtigt og nærværende – og jeg mistænker, at det bliver en ret fin og rørende proces for både min mor og jeg, at få talt 30 år igennem. Der kommer historier om fødsler, skilsmisser, ulykker, dødsfald, skoleskift, flytninger, kærester, fester, skænderier og ferier. Vi håber på, at nogle af de mennesker, der har været en del af vores historie, har lyst til at besøge programmet. Og så håber vi, at nogle af de mennesker, der lytter til programmerne, vil dele nogle af deres historier – fra det år, vi skal tilbage til.

Det første afsnit er ude nu. Det handler om 1988 – året, hvor jeg blev født. Og jeg håber sådan, at I vil lytte med. I kan finde det på iTunes HER, hvor I hjertens gerne må abonnere og eventuelt tilføje en anmeldelse – og I kan klikke HER, hvis I ikke har iTunes.

Derudover kan I finde os på Facebook HER og på Instagram HER. Begge steder vil vi uploade nye afsnit og opfordre jer til at dele jeres historier.

God weekend!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

20 kommentarer

 • Julie

  Hej søde Cecilie
  Ih, en god ide! Har også hørt første afsnit, og hvor er din mor bare god til at fortælle. Og jeg glæder mig også meget til at høre med, når du kommer mere på banen 😊
  Jeg har lige en lille feedback – ved godt at du ikke har bedt om det, men det er bare fordi jeg tror det kunne gøre jeres podcast endnu, endnu bedre 😄
  Du har det med lidt at afbryde din mor. Prøv at lade være med det, hvis du kan. Det er skidesvært, ved jeg fra mig selv. Men jeg tror, at det ville give podcasten en bedre ro, hvis du/I lige tænkte over det. Og også gerne sæt tempoet lidt ned.
  Et fint eksempel er Voksen ABC (nu er Rachel vist også proff i den genre?) Dialogen flyder i så fint et roligt tempo, og de er meget gode til at give hinanden plads til at tale færdigt. Og så bliver det jo bare ekstra behageligt at lytte på 😄
  Håber du læser min feedback i bedste ånd. For den er netop skrevet fordi jeg så gerne vil lytte mere til dig og din mor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Julie. Hvor er det dejligt, at du kan lide vores podcast! Og i forhold til din feedback, så har du fuldstændig ret! Jeg var faktisk ret chokeret over at høre, hvor meget jeg afbrød min mor, da jeg hørte vores første afsnit igennem. Og i det nye, som vi optog i går, lod jeg hende i langt højere grad tale ud. Jeg håber, at du bemærker forandringen, når det udkommer på fredag ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Hvor er det bare en vanvittig god ide! Sidder her midt i det første afsnit, og det lyder bare rigtig rart, og kan da kun blive en succes. Det er simpelthen sådan et mærkeligt tilfælde, at jeg begyndte at følge med i din mors hus-projekt, da den omtalte instagram blev startet. Alt imens læste jeg din blog, og da der så poppede et billede op af Sia fra “den der hus-bygger-profil”, blev jeg da noget overrasket, hah :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak! Og hvor er det sjovt, at du ikke vidste, at vi “hang sammen”! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg hørte lige første afsnit i går. Sikke en dejlig potcast! Og hvor er det bare en sød mor, du har. Jeg får helt lyst til at have flere af sådan nogle snakke med min egen mor. Jeg glæder mig til at høre de næste afsnit :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvor er det bare dejligt at høre! Jeg glæder mig også meget til de snakke, vi skal have ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg lyttede til første afsnit tidligt i morges, da min baby sov sin første lur mens det stadig var mørkt.
  Jeg slugte det råt! Det var SÅ fint! Både du og din mor har tanker og historier som er værd at dele og så er I i øvrigt begge meget behagelige at lytte til :-)
  Jeg er selv født i 1988 og glæder mig ret meget til en gennemgang af den verden min egen mor fik sine børn i – tak for det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvor er det bare dejligt at høre! Og sjovt at du selv er fra 88 – så kommer du jo med garanti til at kunne genkende en masse ting :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Dér var den – den podcast, der fik mig til fuldstændig at overgive mig til mediet. Jeg ligger her og lytter. I baggrunden pusler min mand med drengene på 6 og 7, og i barnevognen ligger vores lille frøken på 9 mdr. Og jeg blir rørt og glad. Og savner min mor. Tak, Cecilie. Tak for dig og din mor. Hun er skøn. Du er skøn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hold nu op, en dejlig kommentar! Jeg sendte den straks til min mor og hun blev ligeså glad som mig ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det lyder virkelig som en god ide! Glæder mig til at lytte med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Virkelig en god ide 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder meget rørende. ❤️ Er lige før jeg er nødt til at kaste mig ud i podcastverdenen… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det synes jeg, du skal gøre. Det er slet ikke så svært :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina W.

  Super go’ ide. :-) Det vil jeg helt sikkert lytte til. 1988 – det år jeg fødte min søn. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvor dejligt at høre – og så kommer du med garanti til at kunne genkende en masse ting :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er det en fin idé – jeg er selv fra ‘88 så det bliver sjovt at følge med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Ej hvor skægt! Jeg håber, at du kommer til at synes om det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I et tog mod Paris