Vi skal på TV! I bedste sendetid...

Hilsen fra motorvejen – vores påskeplaner

image

Vi har lånt min svigerfars gode gamle Volvo og fyldt den op med tøj, legetøj, barnevogn, weekendseng, bleer, spil, en hel masse rødvin og selvfølgelig vores unger. Vi har sat kursen mod Marielyst. Vi skal på påskeferie!

Vores gode venner har lejet et kæmpestort sommerhus og har inviteret en masse venner med en masse børn med. Og jeg glæder mig helt vildt. Til at være sammen med mine unger, min mand og en masse dejlige mennesker. Til langsomme morgener, leg i haven og til aftener med sovende børn, spillen, snakken, grinen og rødvin. Masser af rødvin.

Vi bliver i kæmpehuset til på onsdag, hvor vi kører et par hundrede meter hen til min mors sommerhus. Her bliver vi i et par dage – dog uden Thor, som skal hjem på arbejde. Fredag kører jeg og ungerne hjem til København – og lørdag tager Sia og Elliot i sommerhus med deres farfar til mandag. Til den tid vil jeg garanteret også nyde at lege mor til en enkelt.

For nu vil jeg følge mine børns eksempel og snige mig til en eftermiddagslur.

Hej fra E47!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal på TV! I bedste sendetid...