Leg med film og vind fribilletter

Hiv mig ned

img_5157

Det har været en lang dag. Hugo kom afsted i vuggestue efter fire sygedage, men Sias småfeber var taget til og hun havde ondt i halsen. Lægen konstaterede ganske rigtigt (endnu) en halsbetændelse – og vi skaffede penicillin og pastiller.

Jeg har brugt min eftermiddag og det meste af min aften ude af lejligheden. Jeg har deltaget i et nyt projekt, som måske bliver til mere og som måske bare var i dag. Et spændende, sjovt, grænseoverskridende og muligvis stort projekt, hvor jeg grinede meget højt og delte gavmildt ud af mig selv.

Og så kom jeg hjem. For en time siden. Til nu to feberramte børn i dobbeltsengen – og en feberramt mand på stuegulvet.

Bang! Ned på jorden.

Sia var ikke faldet i søvn, så jeg lagde mig hos hende. Hun havde tydeligvis brug for mig – og hun krammede mig, holdt fast og kaldte mig for hendes yndlingsmor med ansigtet boret helt ind i min skulder.

Og hvor er det dog det bedste i verden. At man kan være helt oppe og flyve. Have gang i tusind ting for meget. Og at man så har nogle små mennesker, som hiver en ned med et trylleslag. Mennesker, for hvem man er hele verden – og som har oprigtigt brug for en. Som gang på gang minder en om, hvad der er det allervigtigste. Det eneste sådan rigtigt vigtige.

Jeg ligger her stadig. Hun sover nu. Tungt og stadig med armen krøllet ind under min. Og jeg skulle alt muligt. Jeg er bagud alle steder. Og der har været Gift ved første blik. Men jeg går højst ud og børster tænder.

Så må verden lige vente.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

3 kommentarer

 • Ditte

  Min søns hjerteoperation har virkelig lært mig at “verden lige må vente” og hvor er jeg glad for at han (og hans tvillingesøster) har lært mig hvad der er vigtig(s)t ❤ God bedring med dem allesammen ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Min søns hjerteoperation har virkelig lært mig at “verden lige må vente” og hvor er jeg glad for at han (og hans tvillingesøster) har lært mig hvad der er vigtig(s)t ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Er præcis det samme sted på “bagud-kontoen”, primært grundet sygdom både hos min datter og jeg selv, men som du siger, verden må bare lige vente!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leg med film og vind fribilletter