Test af køkkenmaskine og opskrift på de bedste pizzasnegle

Hugos hår

img_7794

Hugos hår var vokset. Nærmest uden, at jeg havde opdaget det. Det var mest, når jeg kiggede på billeder af ham, at det slog mig. For når jeg kiggede ham i øjnene, kunne jeg jo ikke se andet. Men pludselig begyndte folk at kommentere på hans hårpragt. “Hold da op, hvor er han blevet langhåret” og “skal han ikke snart klippes?” og “hvad er det nu, Sias lillesøster hedder?”. Og jeg grinede mest og slog det hen og syntes jo, at barnet var det smukkeste og mest afsindigt nuttede i verden. Også med pagehår.

Men som kommentarerne intensiveres, begynder man så småt at se ungen udefra. Og det er måske egentlig godt nok. Ellers havde jeg nok ikke opdaget, at Hugos hår pludselig var utroligt filtret – og at der lidt for ofte gemte sig madrester i det. Og så var der en tid i dag. Hos en tilfældig frisør i vores bydel. Og det var heldigt, for jeg kan ikke finde ud af at bestille tid, medmindre det er på dagen. Jeg ejer ikke tålmodighed og kan ikke gå og vente. Måske spillede det også en rolle i Hugos pludseligt lange hår – frisører har for sjældent tid på dagen.

Han klarede det flot. Altså. Da han havde nedstemt forklædet, fået lov til at sidde på mit skød og havde opmærksomheden rettet mod en iPhone. Og han blev så fin. Og meget stor.

Og når jeg kigger ham i øjnene, kan jeg ikke se andet.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

 • Karen

  Jeg bor vist meget tæt på dig – kan du anbefale en frisør til børnene der er til at betale? Mit jydehjerte har lidt svært ved at betale +500 kr for børneklip…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg synes, at de var rigtig dygtige hos Rodeo på Østerbrogade, hvor Hugo blev klippet. Det kostede 300. Vi har også brugt New Hair Shop i Ndr. Frihavnsgade, hvor det koster mellem 250 og 300 og hvor der er dvd-film og popcorn :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af køkkenmaskine og opskrift på de bedste pizzasnegle