Ugen der gik #72 (med tvungen date, mental virkelighedsforberedelse og vægmalerier)

Hverdagsluksus med samvittigheden i orden

img_4530

ikke-navngivet-2

Jeg blev for nylig spurgt, om jeg ville hjælpe med at gøre opmærksom på Neutrals nye Body cream – og det ville jeg gerne. For som blogger er der naturligvis nogle samarbejder, der giver mere mening for én end andre. Og det her var altså et af dem, der gav rigtig meget mening for mig.

Et samarbejde med Neutral giver nemlig ikke kun mening for mig professionelt. Det giver mening for mig som mor, som kvinde og som sygeplejestuderende.

Som mor, fordi jeg naturligvis går op i, at pleje mine børns hud med så naturlige produkter som muligt. Som kvinde, fordi jeg som de fleste andre kvinder nyder lidt selvforkælelse. Og som sygeplejestuderende, fordi jeg gennem mit studie har lært, hvad ord som kontaktallergi betyder.

Huden er vores største organ – og det, som du smører på din hud, forsvinder ikke bare igen. Det bliver ikke skyllet væk igen, som det eksempelvis er tilfældet med en shampoo. Nej, det optages altså – og derfor er det selvfølgelig hamrende vigtigt, at du vælger nogle ordentlige produkter, som du med god samvittighed kan lade både din egen – men i ligeså høj grad dine børns (og måske endda din mands) hud optage.

img_4532

img_4536

Herhjemme har vi i mange år sværget til Neutrals produkter. Især til vores børn. Jeg har nemlig god samvittighed, når der står Neutral på emballagen. Samtidig må jeg dog også indrømme, at jeg selv kan finde på at flirte lidt med parfumerede produkter og olier – som med garanti indeholder nogle af ingredienser, der ikke udelukkende er gode for mig. Og når jeg gør det, så er det fordi at jeg har en idé om, at de nok virker bedre. At kemien og alt “det forbudte” gør dem mere effektive.

Derfor er jeg altså vildt begejstret over at måtte erkende, at den nye Body cream, som jeg nu har testet i nogle uger, er præcis lige så effektiv og lækker, som alle de mindre uskyldige cremer, jeg har prøvet. Den er hamrende lækker – for at sige det lige ud. Den er let og fløjlsblød og den føles dejligt kølig og forfriskende på huden. Og så trænger den lynhurtigt ind, hvilket er en betydelig bonus i en storfamilie, hvor morgenrutinerne helst skal gå så hurtigt og ubesværet som muligt.

Neutrals nye Body cream er at finde på supermarkedernes hylder fra i dag. Det er hverdagsluksus til hele familien – inklusiv god samvittighed og til en budgetvenlig pris. Se det er godt nok svært at have noget imod!

img_4531

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

3 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvordan Elliotts tørre hud tager imod cremen :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Den tager fint imod og den blødgør hans hud. Men med børneeksem har han brug for en decideret fedtcreme – i al fald i vintermånederne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tak for svar :) Det giver rigtig god mening – jeg kæmper ikke med decideret eksem, men min hud har aldrig været så tør sin denne vinter :/ Måske denne creme kunne være løsningen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #72 (med tvungen date, mental virkelighedsforberedelse og vægmalerier)