På den ene side og på den anden side

Hvordan går det med tregodegrunde?

talk

Forleden var der en læser, der spurgte mig, om jeg tænker over hvem I er. Nu hvor mange af jer føler, at I kender mig.

Og det gør jeg. Det er sket et par gange, at nogen har henvendt sig til mig – og takket for en god blog. Men det kan altså tælles på én hånd – så det er svært at forholde sig til, at I tæller adskillige tusinder.

Derfor kunne jeg godt tænke mig at vide noget mere om jer. Hvem er I? Og hvordan er I endt her og hvorfor I er blevet hængende? Både for at lære jer at kende – men også for at få et prej om, hvordan I synes at det går for tregodegrunde. For det er selvsagt noget, jeg tænker meget over for tiden. I en tid, hvor jeg lægger ufatteligt mange timer, overvejelser og kærlighed i den her blog – men hvor den også pludselig er blevet en forretning.

Jeg ved godt, at jeg har spurgt om nogenlunde det samme før. Men det er efterhånden et halvt års tid siden – og jeg har en fornemmelse af, at I er blevet flere siden sidst. Og jer vil jeg forfærdeligt gerne hilse på – ligesom jeg ville elske at høre fra “de gamle” igen.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

96 kommentarer

 • Mathilde

  Jeg er 19 år gammel og kommer fra Nordsjælland.
  Faldt over bloggen gennem de der spørgsmål på BitteBittes blog, og var solgt fra start! Din fantastiske måde at skrive på, dit spændende liv og dine alt for cute børn! <3
  Jeg glæder mig selv enormt meget til voksenliv og det med børn og sådan, og følger et par "mommy-blogs" efterhånden, og din hjælper bestemt ikke på, at jeg er blevet ret skruk efterhånden, haha!
  Men i hvert fald så nyder jeg at følge med i dit københavnske hverdagsliv med din skønne familie – 1000 roser til dig og bloggen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Du er mega sej. Derfor læser jeg med. Elsker din ærlighed, og at du giver et ærligt billede af livet med 3 unger. Du er aldrig fordømmende eller belærende. Hatten af for dig. Du minder mig lidt om Pippi, og hun er mit store forbillede.
  35, 3 børn og selvstændig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  35 år (well, indtil midnat…), en datter på 14 og en søn på 12 – som jeg har med den mand, jeg mødte for snart 20 år siden, og som jeg har været gift med i godt 11 år.
  Uddannet sygeplejerske, men søger p.t. andre græsgange – i en eller anden form. Bor i vest-/Midtjylland)
  Har læst med siden Cana overdrog bloggen til dig (let’s face it, Cana; det var sgu et godt træk! 😉) Og hvorfor læser jeg med? Hmm… Du virker bare ret godt placeret med begge ben støbt i den københavnske cement, ligefrem og ærlig, hvilket jeg sætter pris på. Din familie er skøn, og du fremstår bare lidt som den der type, man godt kunne drikke både kaffe og rødvin med – og hvor man ville nyde det imens! 😉😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er en af de få heldige der har mødt dig på en legeplads med vores børn😊 Du er simpelthen en af mine yndlings bloggere fordi du skriver så hjertevarmt og ærligt og så elsker jeg at følge med i jeres liv, I har de sødeste børn og den dejligste begyndelse på jeres kærlighed!❤️
  Jeg selv er flyttet med min mand tilbage til den by jeg kommer fra, sådan 30 min væk fra byen og selv om jeg savner Østerbro, så elsker jeg endnu mere haven og den kærlighed min søn har til naturen og det at være ude😍
  Er lige fyldt 30 og har læst alle dine indlæg fra start af, da Cana gav den videre til dig og hurra for at hun gjorde det😊 Et stort kram herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lynge

  Hej Cecilie 😀
  Jeg fandt min vej herhen gennem Cana. Og hurra for det! Jeg synes at du virker ægte og som et ordentligt menneske. Det sætter jeg pris på. Og så tudegriner jeg af jeres sms’er. 😁
  Jeg er selv bosiddende på Østerbro, med 3 unger. Men jeg tror vi er fattigere end jer😉
  De bedste hilsner Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er 26 år, bor i Odense og har ingen børn (men drømmer om at få en masse). Jeg fandt faktisk først din Snapchat, fordi Sneglcille anbefalede den. Og så syntes jeg at du (og dine børn) var så sød og pæn og interessant at jeg fik lyst til at læse bloggen også. Så det gør jeg, dagligt. Jeg har læst et par af dine gamle indlæg og læser altid ‘op’ når du linker til ældre indlæg, men ellers synes jeg bare det er hyggeligt at følge med i dit liv nu og her. Der behøver såmænd ikke ske noget vildt spændende, jeg synes du skriver så godt, at bare det at læse om hvad du har lavet den dag er interessant. Keep it coming! :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er nok lidt ældre end mange af dine læsere men er 47. Lykkeligt gift. 3 børn på 17 14 og 8. Er selvstændig og bor ude på landet.
  Du er en af de få jeg kan blive ved at at læse. Du skriver godt og har et positivt åbent sind. Og så er det et stort plus for mig at du ikke hele tiden har billeder af dig selv og “se hvor perfekt jeg/vi er” det virker som om dine ben er plantet solidt.
  Jeg er almindelig på min egen måde og kan godt lide at læse hos andre almindelige kvinder. Ikke at kvinder er ens, bestemt ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er en 25-årig sygeplejerske, som er gift og bor i Aarhus. Jeg fandt din blog kort efter I havde været med i “Spis og spar”. Jeg følger med dagligt og synes det er dejligt at læse dine hyggelige, inspirerende, ærlige og velskrevne indlæg. Jeg tager tit mig selv I at blive helt glad ved tanken om ikke at have læst dagens indlæg!! Tak at du deler ud af din hverdag til glæde for andre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker at læse med hos dig. Du er meget præcis, let-læselig, sjov, dejlig, alvorlig og nærværende i dine indlæg.
  Jeg er bare Louise, og driver bloggen http://blogstruck.dk/ , så der kan du læse lidt om mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er 26 år, single bosættende i Kbh og skriver speciale. Jeg mener at jeg på et tidspunkt kom ind på din blog, fordi der var en anden blogger der anbefalede dig, men så glemte jeg dig lidt igen. Lige siden sneglcille linkede til dig i hendes tøjsalgsindlæg, har jeg været fast læser, fordi du skriver godt og jeg kan godt lide din måde at se verden på. På trods af at jeg ingen børn har, så hAr jeg også været fast læser i et par år ved både sneglcille, superheltemor og marensblog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Lykke

  Jeg er 28 år og kæreste med christoffer. Vi har købt hus for et år siden i Sakskøbing, jeps, på Lolland 😃
  Jeg fandt dig og Cana ca. Samtidig, for et lille år siden. Jeg fulgte med hos Thomas B. Og han præsenteret en dag sin kone, også pludselig var du der. Så har jeg hængt på siden.
  Er vild med din blog, insta og snap!! Og følger dagligt med i det hele. Min kæreste og jeg griner sammen over ‘sms’er fra et ægteskab’ da mange af dem er nogle vi kunne havde skrevet 😂😃
  Så, også et stort tak for en fantastisk blog herfra. Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer 😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  Jeg er 23 år, single, bor på Vesterbro i København og læser til fysioterapeut.
  Jeg kan ikke huske hvordan jeg fandt din blog i sin tid, men føler jeg har læst med i et halvt års tid efterhånden. Men mon ikke det er enten ved at en anden blogger har linket til dig eller gennem instagram? kunne meget vel tænkes.
  Kan huske at jeg for et år siden så dig og Thor i Spis og Spar inden jeg overhovedet kendte til bloggen. Skægt.

  Jeg synes det går super godt for tregodegrunde! Du skriver så fandens velskrevne indlæg (undskyld det franske) og tager de smukkeste billeder. Indlæggene er lige tilpas korte til at man kan overskue at læse dem alle. – også selvom man ikke har hverken mand eller børn. Følger glædeligt din blog dagligt. Bliv endelig ved med at blogge – for det er du dælme god til. Tak for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige ved og næsten 30 år, bor i en lille sardindåse i København sammen med min kæreste og om en uge er jeg helt uden job. Faldt tilfældigt over din blog kort efter du startede, og har hængt ved lige siden. Jeg elsker din ærlighed og din fine måde både at dele din hverdag og de lidt større ting. Du er et meget inspirerende menneske og det giver altid et smil på læben at tjekke ind både her og på snappen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Jeg er 33, akademiker og mor – base i Aalborg.
  Din blog er så autentisk og medrivende! Ja, i bund og grund handler det jo nok om, at du er en afsindigt dygtig blogger – for det med at blogge er altså ikke bare noget, som alle kan mestre. Det synes jeg i hvert fald ikke. Jeg må dog være ærlig og fortælle, at jeg synes, at lidt af det ‘gode’ ved en blog forsvinder, hvis domænet pludselig drukner i reklame og sponsorater.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg kom ind på din blog allerede fra starten. Læste – og læser – med på Canas blog og blev nysgerrig da hun skrev, at hun havde “solgt” domænet til dig. Og så har jeg jo hængt ved, fordi det er svært at lade være

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Juul

  Jeg var her også sidst du spurgte, og er her endnu :-) Elsker din blog fordi du er ærlig, du er inspirerende og du er selvironisk. Jeg er 37, godt job, 2 børn, fraskilt og lykkelig gift igen ✌🏻️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise A

  Hej TreGodeGrunde!
  Tre ting om mig: 23år, lægestuderende og bland-selv-slik-elsker (hvis det altså er et ord) ;-)
  og nu til til tre gode grunde til hvorfor jeg læser med: humor, ærlighed og fede billeder!
  Jeg kunne sagtens finde på mange flere, men konceptet “less is more” virker mere passende her når nu der så mange der har kærlige ord til dig ;-)
  ps. jeg fandt din blog via min ultimative yndlingsblog “sneglcille” og du er nu også en af dem der har en plads i mit feed over “hyppigt besøgte sider”.
  Hav en dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Cecilie..
  Jeg er en pige på 21 år som TROFAST læser din blog – jeg læser med hos mange af dine kollegaer også, men din er min absolut yndlings. Jeg er selv uden børn, men jeg ELSKER at følge med. Måske kan det lyde mærkeligt, at jeg har interesse i din blog, som jo sjovt nok omhandler dine børn en del, men det har jeg. Og jeg føler, at jeg kender jer – misforstå mig ikke – men jeg føler med jer! Jeg håber, og tror på at jeg kan få skabt en familie lige så ærlig, harmonisk og smuk som din. Jeg ved selv, at jeg vil have børn under uddannelse og det er noget vi taler meget om her hjemme. Du og Thor er mit absolutte forbillede.. Tak fordi du gør som du gør og bliv endelig ved. Jeg er stor fan også på snappen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg er akademiker/kunsthåndværker og er 37 år. Jeg har læst med et års tid og fandt frem til din blog igennem Canas blog. Jeg læser med fordi du har et godt sprog og interessante perspektiver på mange ting i livet. Jeg kan godt forstå at du gerne vil leve af at blogge, for du er god til det! Håber dog at du bliver ved med at bevæge dig væk fra kontoret og ud i verden hvor de gode historier også findes. Tak for din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det hyggeligt, at læse de mange kommentarer :D

  Vi er to søstre fra Aalborg på hhv. 26 og 30 år, som udover at blogge har en forkærlighed for mænd med skæg (gerne vores egne), hverdags-rødvin, fjoller, deltidsarbejde, Harry Potter og livsnyderi.

  – A og K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og nårh jo; vi har kigget med helt fra starten af bloggens skabelse. Hvorfor? Fordi, det er svært at lade være ;) Altid en fornøjelse at læse med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er sygeplejesker og bosat i Sønderjylland. Jeg begyndte at læse med for ca. 6 måneder siden og har tænkt mig at blive hængende. Elsker dine skriverier, din ærlighed og humor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har en dejlig blog og du er en sød og smilende person. Bliv endelig ved! Jeg er dog imponeret over, at man “tør” gå full-time. Og “tør” udsætte eventuelle studier. Men det er rene skrupler!! For kan man egentlig blive ved med det der bloggin? Dog har jeg altid været fan af, at tage chancer og ride på de bølger som livet byder én. Altså byder andre… Jeg er en safe rider ha ha!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg er 21, bosat på Fyn, ingen børn, men med en super skøn kæreste. Jeg føler dagligt med i din blog, Snapchat og Instagram.
  Jeg er stor fan af alle dine tanker, som du så fint får beskrevet ned. Jeg er kommer for at blive!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg er 25 år gammel og mor til Alva på næsten 1 1/2. 😊 Jeg læste egentligt til pædagog her i Århus, men droppede uddannelsen for at følge mavefornemmelsen og gå hjemme med Alva i et par år. Selvom jeg kan være lidt at en old soul, er jeg stadig ung af alder, så jeg kan altid tage en uddannelse senere.. men tiden mere lille Alva er kort.
  Jeg har læst med hos Cana længe, og set dig nævnt nogen gange, så en dag klikkede jeg mig herind og var solgt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg er 32 år, Aalborgenser og nybagt mor.
  Jeg faldt over din blog gennem Sneglcille, da hun linkede til dit blogindlæg om forskellen på 1., 2., og 3. baby. Jeg kom til at grine højt af indlægget og har hængt ved lige siden :) Jeres historie er fantastisk, måden du skriver på er lige til, men samtidig røre det en, og så er du sjov – især dine SMS indlæg :D
  Fortsæt bare som hidtil – det er skide godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt din blog siden du overtog den fra Cana og du har i dé grad fanget mig! Dine ord, dine billeder og dig som menneske både fanger og inspirere mig. Du formår, at vise det gode og det mindre gode i realistiske doser – det giver en genkendelighed og lysten til at drikke en kop kaffe fordi jeg følger jeg kender dig.
  Selv lever jeg et – på nogle områder – et helt andet liv end dig i Odense, på landet med masser af natur, dyr, ét barn, min mand og en fritidsblog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Rikke. Du er jo en af dem, som jeg kan “genkende” i mit kommentarfelt – og det er altså hyggeligt! Tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er:
  44 år og folkeskolelærer.
  Mor til 4 i alderen 7-20
  Fra Nordjylland.
  Jeg føler dagligt din blog og kan faktisk ikke helt sætte ord på hvad der fænger. Godt sprog, billeder og daglig aktivitet er selvfølgelig en vigtig del, men din blog kan noget mere, som i hvert fald fanger mig. Tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Helle. Tusind tak for din kommentar, som jeg vil tage med mig videre! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tregodegrunde er velskrevet, nærværende, ligetil og uden at jeg føler jeg bliver presset noget på. Jeg er på din alder, bosat i udlandet uden børn, langt forhold og i princippet ret langt fra din verden. Alligevel fanger du og får mig ofte til at savne København..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Jeg er 19 år og bor på Østerbro. Jeg faldt også tilfældigt over din blog hos sneglcille. Lige nu har jeg sabbat år og tjener nogle penge sammen, så jeg kan komme ud og rejse. Planen er pt. Australien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Agnete. Tusind tak for din kommentar, velkommen til og rigtig meget held og lykke med rejseplanerne. Det lyder eddermame fedt! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth S

  Jeg er 30, bor i København, jurist og mor til én. Har læst med fra starten og ja, du fanger mig bare. Du skriver rigtig godt med en super balance. Et eksempel er dine sms’er med din mand: Jeg har set det på andre blogs og der er det altså virkelig tåkrummende og over the top! 😳 Som om bloggeren prøver at bevise “vi har det SÅ godt sammen”. Der er du bare helt lige til og virkelig sjov! Og det er altså ikke for at tale ondt om de pågældende blogs – så er de jo gode til noget andet! Men du rammer bare oftest helt rigtigt i dine indlæg. Det er yderst sjældent, jeg bare scroller ned over dine indlæg🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Lisbeth. Åh altså – hvor blev jeg glad for din kommentar! Jeg synes jo altså personligt også selv at det kører ret godt for vores sms’er – haha! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg er 31, lægesekretær, mor til tre, nu i hus og have efter mange skønne år på Østerbro.
  Jeg læser med fordi du skriver så levende, jordnært, nærværende og ærligt uden nykker! Flere af dine indlæg kunne være mine tanker (og det lød så en hel del mere creepy end det var tiltænkt 😬) og jeg syntes, at du på den fineste måde formår at beskrive både det sure og søde mht parforhold og børn samt tanker om fremtiden. Jeg kan ikke ikke huske, hvordan jeg kom til din blog, men nok noget med at fordrive tiden på barsel og det var mit held 😉 Jeg klikker aldrig ind på de tydeligt sponsorerede indlæg, men har fuld forståelse for, at de skal være der!
  Fortsæt det gode arbejde!! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Helena. Tusind tak for din kommentar, som gjorde mig helt vildt glad – og på ingen måde lød creepy ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg har fulgt dig siden day one! Gik direkte på visit da Cana fortalte på hendes blog at du overtog tregodegrunde og er vild med at følge med i din og din families gøren og laden (omend jeg føler mig ret meget stalkeragtig 😊) Jeg er kommet for at blive!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Mie. YES! Hvor er det fantastisk, at du har været med hele vejen. Tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg faldt faktisk ret tilfældigt over din blog efter dit interview med Sille, hvis blog jeg også tilfældigt besøgte.
  Men heldigt for mig – jeg er vild med din måde at skrive på, med jeres historie og at det hele ikke er så højpandet. Bloggen er som helhed i min optik super jordnær 👏
  Jeg selv er 24 år gammel, bor i Valby med min kæreste Kasper og studerer til pædagog. Jeg er lige nu gravid med vores første barn. På mange måder minder vores historie lidt om jeres.
  Vi mødte dog hinanden på tinder og ikke gammel fælles venner 😅 Men alting er også her gået super hurtigt på den helt rigtige måde!
  Så for mit vedkommende minder bloggen nok også lidt om ‘hjem’ på mange områder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Rikke. Åh altså. Sikke dog en dejlig kommentar på alle måder! Og kæmpestort tillykke med graviditeten og held og lykke med det hele! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er 19 år og går i 3.G. Jeg har læst med i et par måneder efter at sneglcille linkede til dig. Elsker den måde du skriver på. Er mega fan af din Snapchat 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Amalie. Tusind tak og velkommen til. Og juhu at de unge godkender mine snap-skills! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Jeg er en af de “gamle”, har fulgt dig i snart et år.. (det er lidt vildt, så ja, man føler næsten man kender dig – især når SnapChat også lige giver hverdagsglimt ;) ) Jeg er en af de få der står uden børn (med glæder mig til den dag jeg får dem!)
  Jeg fandt dig vidst gennem Cana, og er blevet hængende, fordi du skriver så fantastisk godt! Elsker din måde at være på, som det med cyklen i morges, og du stadig er lidt positiv. Det er fedt, så bliver man selv i bedre humør! Generelt er det herligt at følge med!
  I forhold til reklamer og annoncer, synes jeg det er meget fint som du gør det nu. Jeg synes det kan blive meget voldsomt hurtigt. Selvfølgelig skal I kunne leve af det, og du bliver nødt til de. Men jeg har ikke synes det var slemt indtil nu! (intet ondt mod Cana, men talte her sidst en gang, at hun i over en uge havde lagt en annonce/reklame op hver dag, og har desværre gjort, at selv om jeg elsker hendes blog, så gider jeg faktisk ikke derind dagligt længere.. Nu ved jeg hvor gode venner I er, og jeg synes Cana er herlig i forhold til det hun skriver om – men antallet af annoncer er blevet meget forhøjet de sidste måneder, og det håber jeg ikke sker her – vil være ærligt at miste dig til reklamer!) Det var et sidespor, men var egentligt bare for at sige, at jeg synes det er ærgerligt når der kommer for mange reklamer – og lige nu synes jeg du klare det rigtig godt.
  Så mit input til din videre bloggen, vil være – skriv lige så fantastisk som du altid gør, og pas på med at annoncer og reklamer ikke tager over. Og overvej hvordan du fremstiller dem, når du gør! Synes du gør det godt nu, så keep up, så bliver jeg helt sikkert hængende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Dorte. Tusind tak for din kommentar! Jeg er glad for at du synes om måden jeg fremstiller sponsorerede indlæg på – for ja, de er jo nok kommet for at blive – men jeg kan forsikre dig om, at jeg træder meget varsomt og gør enormt meget ud af at gøre dem personlige og relevante. Ligesom jeg heldigvis synes at langt de fleste af mine kollegaer i blogland er rigtigt dygtige til :) Jeg håber at du blir hængende! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecillie

  Jeg er 25 år gammel, bor i København og så er jeg lærer på en folkeskole i indre by. Jeg har ikke fulgt med så længe, men jeg har læst alt hvad du har udgivet. (Det tog lang tid. Hihi). Da jeg opdagede din blog, blev jeg hængende med det samme. Din historie med Thor er den bedste at læse om. Ligeledes at læse om de valg du træffer og har truffet i dit liv. På en måde kan jeg se mig selv i dig, selvom vi har meget forskellige liv. Du skriver sjove og anderledes indlæg. Dine 21 spørgsmål, er altid et virkelig godt indlæg, som gør en helt glad. Og indlæg som kan handle om intet men så alligevel om ret meget. Det var hylende morsomt om vild med dans-afterparty! Og så synes jeg, at Snapchat og bloggen komplementerer hinanden rigtig fint! Jeg tjekker ofte om der er en ny snap-story, og det er der heldigvis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Cecilie. Vekommen til og tusind tak for din kommentar, som gjorde mig helt vildt glad. Jeg bliver altså altid så rørt og overrasket over, at nye læsere formår at læse hele baduljen – det må være det ultimative kompliment! Og hvor er jeg glad for, at du også følger med på snapchat! Juhu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg blev læser her ved en tilfældighed. Surfede rundt fra den ene blog til den anden. Egentig hang jeg ved fordi du skriver godt og fordi du er(var) sygeplejestuderende. Havde lyst til at følge en studerende :-)
  Jeg er selv sygeplejerske, jeg er ældre end din mor, jeg er 59 år og bor i Vendsyssel. Mine børn på 29 og 30 bor i København.

  underet-er-at-vi-er-til.blogspot.com

  Kan ikke få lov til at kommentere, hvis jeg skriver hjemmesiden på i fletet til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev læser her ved en tilfældighed. Surfede rundt fra den ene blog til den anden. Egentlig hang jeg ved fordi du skriver godt og fordi du er(var) sygeplejestuderende. Havde lyst til at følge en studerende :-)
  Jeg er selv sygeplejerske, jeg er ældre end din mor, jeg er 59 år og bor i Vendsyssel. Mine børn på 29 og 30 bor i København.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Lene. Din kommentar tryllede sig selv ud af spam-bunken. Nok fordi den var så sød :) Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg er 33, gift på 9’ende år og har tre børn, yngste 3 mdr.
  Jeg har også fulgt med siden du overtog fra Cana (hendes version var jeg nu personlig glad for blev nedlagt 😉) og jeg havde ikke mange forventninger til din overtagelse, fordi jeg i første omgang troede at du førte konceptet videre! Men heldigvis nej. Jeg følger dig fast nu – prøver på ikke at læse hvert indlæg, men kan simpelthen ikke holde mig væk! Elsker dine betragtninger om hverdagslivet, det virker jo også terapiagtigt for os andre når der (ofte) er genkendelige tanker, som du nedfælder smukt og dejlig sprogkorrekt (en af mine nærmest tvangsagtige irritationsmomenter).
  Så, jeg synes du klarer dig super godt, bare forretningsdelen ikke fylder for meget, er selv blevet (stor)bruger af Boozt.com, så nu er det nok 😅
  Og ja, jeres kærlighedshistorie er et forbillede 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Lisbeth. Tusind tak! Jeg er stolt af at du ikke kan holde dig væk – haha! Og undskyld for det med Boozt – for det er sgu et farligt bekendtskab! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia HB

  Jeg hedder Mia, er 22 og læser til fysioterapeut – færdig til sommer og har ærligt talt enorm krise over at skulle være voksen. Sagt af hende der flyttede hjemmefra som 18 årig, købte hus med min kæreste i foråret og har fået en lille hvalp her i sommer.
  Jeg fandt din blog da sneglcille linkede til den for ikke så længe siden – og trawlede det meste af den igennem på en weekend da din historie og dit sprog virkelig fangede. Det med at dine 20’ere heller ikke er som alle andres. Det er en kæmpe inspiration for sådan en som mig der virkelig tit bliver konfronteret med at jeg “godt nok er tidligt ude” (åndssvag kommentarer forøvrigt..)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Mia. Åh hvor bliver jeg glad for at jeg kan være med til at give dig lidt ro på i forhold til folks kommentarer! Hvis det føles rigtigt – og det gør det jo åbenlyst – så er det det også. Og så er det fuldstændig ligegyldigt hvad folk måtte mene. Tillykke med at du har fundet kærligheden – den kan aldrig komme for tidligt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg hedder Sarah, er 18 år gammel og går i 3.G. Har læst med fra helt tilbage hvor Cana havde bloggen, og hængt ved, fordi du nok, sammen med Sneglcille, er dem jeg synes bedst om. Elsker både dine indlæg, din historie, dine børn og dine snaps!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Sarah. Jeg tror du må være min yngste læser – og det er fandeme sejt! Tusind tusind tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Jeg er 29 år, bor på Østerbro. Er gift med Jakob og har Sigurd på 2 år. Er lige startet på sygeplejerskeuddannelsen. HVORDAN (!!) kunne du få alt det læsning og timer i skolen til at hænge sammen med at være mor? Jeg synes satme det er svært..
  Jeg fulgte Cana den gang hun havde tregodegrunde, og blev hurtigt fast læser af din blog da du overtog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Hannah. Tusind tak for din kommentar og fordi du læser med. Og sejt med sygeplejerskeuddannelsen! Jeg læste altså langt fra alt det, man skulle. Du lærer hurtigt at sortere i hvad der er vigtigt og hvad du bare kan skimme eller følge op på i undervisningen! Rigtig meget held og lykke med det hele!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg har fulgt med fra du overtog bloggen fra Cana og har fulgt den trofast lige siden. Jeg er 35 år, har to børn og bor på frederiksberg. Jeg elsker dine mange personlige indlæg om familieliv og kvindeliv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Ann. Tusind tak for din kommentar og fordi du læser med! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har arbejdet sammen med din mor – husker tydeligt, at hun skulle være mormor:-)
  Faldt over din blog via et af hendes like på Facebook. Du skriver fint og vedkommende – har selv tre børn omend de to af dem er noget større end dine. I øvrigt er det fedt, at dine indlæg også handler om andet end børn. Keep up the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Camilla. Ej, hvor sjovt! Det er så dejligt at flere af ens forældres venner og bekendte har lyst til at læse med! Tusind tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej!😊 Jeg er 27, helt ny mor til en lækkerbisken på 11 uger og bor i København😊 Jeg har aldrig læst nogle blogs (korrekt grammatik??), men begyndte i min sidste del af graviditeten at læse Canas også dukkede du op i min Facebook-tråd

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Maria. Tusind tak for din kommentar og fordi du læser med. Og kæmpestort tillykke med din lille lækkerbisken! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg er 22 år, og jeg har læst med siden day one. Jeg har endda læst med, dengang Cana havde bloggen, og det er også derfor, jeg kendte til bloggen lige fra start af, da du dengang overtog den. Jeg læser med, fordi du skriver flot og underholdende. Desuden er du meget nede på jorden, hvilket også gør, at det er nemt at relatere til det, du skriver (også selvom jeg er langt fra at få børn, blive gift and so on :-D) Du ved godt, hvem jeg er (sådan semi-semi i hvert fald, i og med vi har hilst på hinanden sidste vinter og skrevet et par mails sammen henover sommeren, da jeg var indlagt) – og jeg tror også, at en af de andre grunde til, at jeg læser med, er, at du er meget empatisk og jordnær i din væremåde, og det er bare smadderfedt! Og så har du nok også nogle af de sødeste børn på jorden, og det tæller jo også op :-D Så keep it coming! Og ellers læser jeg (dog ikke lige nu) på KUA, hvor jeg studerer dansk, så flot sprog og gode vendinger er virkelig også et hit hos mig! Hav en god aften. Kh Clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære søde Clara. Hvor dejligt at høre fra dig! Jeg er så glad for og stolt af, at du læser med – og jeg håber at du har det godt! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg er 20 år, bor på Nørrebro med min kæreste. (men er ægte århusianer og er på vej tilbage til Århus, sammen med min kæreste) jeg arbejder i en vuggestue og elsker det! Selvom det kan være hårdt..
  din blog har jeg læst helt fra starten og du fanger mig med dine hverdags fortællinger og fordi du er så ærlig.
  Jeg vil lige benytte anledningen og fortælle dig at jeg er mega mega fan af dig på Snapchat! Når jeg tjekker min snapstory om aften, gemmer jeg altid din til sidst og ser den sammen med min kæreste. Din humor er lige mig og dine børn er så søde !
  Fortsæt endelig dit gode arbejde med bloggen !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Amanda. Jeg døde lidt af grin og stolthed, da du beskrev hvordan du ser min snapstory! Tak! Og megameget high five til dig for dit arbejde. Det må være så hårdt og så givende – og du har så stor en betydning i de børns liv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er 37 år og læser med fordi jeg kan genkende mange ting, når du skriver. Jeg er selv mor til 3. En i 1.klasse og en på 5 år og en lille krudtugle derbliver 1 til januar. Jeg er pædagog og terapeut og brænder selv for at skrive. (drømte også om journalisthøjskolen, da jeg var yngre). Så er jeg godt gift med min dejlige mand, som er min store klippe, kærlighed og tryghed gennem 11 år nu. Så ja jeg genkender en del i dine skriverier. Både på familie sammensætning men også på de følelses mæssige betragtninger. Tvivlen og tanker om at nå hele vejen rundt som mor til 3 og masser af ambitioner. Tak for en dejlig blog med ærlighed, varme og en behagelig ydmyghed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Tina. Hold da op – vi har jo næsten samme konstellation. Tusind tak for de pæne ord. Det er fantastisk at vide, at andre kan bruge ens tanker og overvejelser til noget! Og behagelig ydmyghed – tak for den! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe K

  Jeg er 32 år og mor til M på 8 og C 6, bor i Odense og er rimelig ny læser hos tregodegrunde. Jeg har læst med hos Sneglcille i en evighed og ca 6 mdr hos Cana, da Andedammen blev til begyndte jeg at læse med hos resten af flokken. Jeg læser med hos dig fordi du skriver skide godt og virker til at være en skøn kvinde og en dejlig hjertevarm mor, du er ærlig i dine skriverier og ueg kan så meget relaterer til de emner du tager op. Ps jeg hepper i øvtigt på at du ender ud som sygrplejerske, jeg har en fornemmelse af, at du er skide god til at drage omsorg for andre❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe K

  Jeg er 32 år og mor til M på 8 og C 6, bor i Odense og er rimelig ny læser hos tregodegrunde. Jeg har læst med hos Sneglcille i en evighed og ca 6 mdr hos Cana, da Andedammen blev til begyndte jeg at læse med hos resten af flokken. Jeg læser med hos dig fordi du skriver skide godt og virker til at være en skøn kvinde og en dejlig hjertevarm mor, du er ærlig i dine skriverier og ueg kan så meget relaterer til de emner du tager op. Ps jeg hepper i øvtigt på at du ender ud som sygrplejerske, jeg har en fornemmelse af, at du er skide god til at drage omsorg for andre❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Signe. Tusind tak! Jeg er pissestolt af, at du har lyst til at følge med herinde, når du i forvejen læser med hos så dygtige bloggere. Jeg begynder jo som sygeplejevikar lige om lidt og glæder mig til at mærke, hvordan det er. Jeg tror ikke at jeg er færdig med faget – men lige nu er der nogle andre ting, som jeg må prøve af :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe K

   Uanset hvad, så held og lykke! P.s. Så er jeg kommet for at blive, du er så klart på niveau med de andre dygtige damer👌🏻 Keep up the good work og god fornøjelse med badedragten i dag. Jeg har en mage til og tilhørende lår😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Jeg er en (lige omlidt) 21 årig pige(kvinde?) i gang med sit andet sabbatår og rejser lige om lidt til London.
  Jeg husker ikke hvordan jeg endte her, men mener at det var gennem Miriam eller lortemor. Jeg tror jeg blev fanget af den noget så fantastiske historie i har – er en sucker for den slags – og sms’er fra et forhold. Jeg synes bare din blog er så hyggelig, nede på jorden og et lille afbræk fra alle de andre blogs jeg følger.
  Du gør det så godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Linea. Tusind tak! Jeg bliver så glad hver gang nogen siger, at bloggen er “nede på jorden”, for det er klart et mål for mig at gøre det nærværende og naturligt. Tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hej! Jeg er en alenemor til to drenge på 3 og 4, fra Kolding.. jeg har været med fra starten, og er blevet hængende da jeg føler mig ‘hjemme’. Det lyder måske mærkeligt? Men der har været fyldt op af kaos i mit liv det sidste års tid.. og at læse din blog, giver mig en form for ro, jeg bedst kan sammenligne med at komme hjem til min mor, -jeg slapper bare helt af.
  Rent ‘teknisk’, elsker jeg at du skriver meget nærværende.. der er ikke meget ‘ ligegyldigt fyld’ i dine indlæg, hvilket jeg sætter pris på.
  Og uden at være stalke agtig, håber det lykkedes!, så føles du som en god ven… (agtig…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Diana. Altså, din kommentar gjorde mig så glad og stolt. Det må sgu da være det største kompliment, man kan få. Tak tak tak! Og du er absolut ikke stalkeragtig! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg elsker din ærlighed og det meget hverdagsagtige, som du skriver om på bloggen.
  Jeg er selv 21år, studerende, bor med mit livs kærlighed – som jeg har kendt i 5 år. Ikke altid haft det nemt, men har fundet min vej igennem det hele og er godt på vej. Din blog er helt klart et afbræk fra alt det sure. Så egentlig bare et meget fattigt tak fordi du blogger. Dine indlæg specielt om afhængighed og ocd har gjort indtryk på mig.

  Jeg vil dog helt vildt gerne have flere af sådanne indlæg, evt sådan makeup rutine eller produkter du går efter. Synes nemlig du ser så naturlig ud og vil gerne have et par fifs til det også :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Laura. Tusind tak! Jeg har besluttet mig for at skrive mere om OCD, da jeg virkelig har fået mange henvendelser og tilkendegivelser efterfølgende. Tak fordi du siger det også. Make up-indlæg er på programmet også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg er i gang med mit sabbatår og er 19 år gammel. Jeg mindes at en anden blogger anbefalede dig for omkring et års tid siden. Siden da har jeg kigget forbi din blog hver dag på trods af at vi er to meget forskellige steder i livet. Jeg bor i Århus med min kæreste, og elsker simpelthen dig og Thors historie! Du inspirerer mig på mange måder og jeg nyder virkelig at følge med i din blog ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Amanda. Tusind tusind tak – jeg bliver så glad!! Og pissestolt af, at jeg kan inspirere og underholde så unge mennesker! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg er pædagog, arbejder i en børnehave, 29 år, mor til 2 en pige på snart 2 år og en dreng på 3 1/2. Bor tæt ved Vejle.
  Jeg har læst din blog helt fra start da jeg også følger Cana. Synes du har en fantastisk måde at skrive på du er en af mine absolut favorit bloggere. Læser den stort set hver dag når jeg har smidt mig på sofaen efter ungerne er puttet. Og så fortsætter jeg over på snappen for at se den også. Så sjovt, inspirerende og ikke mindst vildt hyggeligt at følge dig og din familie. 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Karina. Tusind tak. Hvor bliver jeg bare stolt og rørt over, at nogen har lyst til at følge med hver eneste dag. Og juhu for at du også er med på snapchat – det er jeg jo blevet svært glad for, det medie :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • D.

  34 somre, mor til en krudtugle på 1,5, lige købt hus og bor i det jyske. Mig ganske kort.
  Jeg læste med fra Cana tiden, og blev hængende da du overtog. Du skriver ligetil og har et godt sprog (et kompliment). Mange bloggere skriver og bruger ord ingen andre bruger, og virker som om de prøver at være mere end de er. Det gør du ikke – hold ved det, da det er en af grundene til at jeg følger med. Hold dig til det du gør. Det er det der virker – ihvertfald i min optik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak. Og fedt at høre ift sproget. Det vil jeg tage med mig! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Jeg er 24 og DTU studerende (færdig til januar, juhu!) og jeg har min egen “lille” andel på Nørrebro – hvor jeg bor alene (og nyder det!) OG jeg er single, hvorfor jeg virkelig morede mig over dine indlæg da du ikke kunne holde ud at være alene hjemme i sidste uge, fordi det blot illustrerer at jeg godt kan lide at læse dine tekster (som er meget velskrevne) fordi du lever så anderledes et liv end mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Johanne. HAHA! Det er fantastisk. Der må have været mange, der fandt mig dybt hysterisk! Tusind tak fordi du følger med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 20 år gammel og læser kommunikation på Danmarks medie- og journalisthøjskole, og så er jeg faktisk netop forleden blevet din nye kollega på bloggers delight.
  Jeg har læst med et halvt års tid. Tror jeg kom herind gennem en anbefaling hos en anden Blogger, men er ikke helt sikker. Tilgengæld faldt jeg med det samme for din og Thors historie. Jeg har selv været sammen med min kæreste i 3 år og kan kun drømme om, at vi kan skabe lige så meget kærlighed og lækre børn som i ❤️ Og så er jeg vil med at kunne mærke en, der elsker tanskeskriblerier ligeså meget som jeg selv ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og når ja. Så bor jeg i Skanderborg. Så heller ikke en Københavner-følger herfra ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Katrine. Tusind tak! Og velkommen til Bloggers Delight! 20 år – det er fandeme blæret at så unge mennesker gider at følge med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg er sygeplejerske studerende, og bor i Jylland. Jeg er 22, og har ingen børn. Følger med fordi jeg kan lide dine indlæg, faldt over din blog fordi jeg følger med hos Cana også. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Hanne. Tusind tak – og hvor sejt at jeg har så unge læsere! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg er Universitets studerende, studere European Studies. Jeg bor og studerer i Sønderborg – så er en af dine læsere der ikke kommer fra København 😉 Jeg er 28

  Jeg endte her fordi jeg fulgte lidt med da det var Cana der havde den. Jeg er blevet hængende fordi dine tekster fanger mig også selvom jeg ikke har børn. Jeg følger dig også på snapchat fordi det er spændende og underholdende at følge med i dit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Astrid. En sønderjyde – hvor dejligt – dem har jeg gode erfaringer med ;) og tusind tak for dine søde ord – hvor er det skønt at du har lyst til at følge med både her og på snapchat!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På den ene side og på den anden side