Har vi råd?

I april glæder jeg mig til…

img_6390

Jeg faldt over dette indlæg hos min søde og smukke tidligere kontorkollega – og blev inspireret til at tænke over, hvad jeg glæder mig til i den spritnye måned, jeg netop har fået foræret. Jeg kigger jo tilbage på ugen, der er gået hver eneste søndag – men der er også noget rart ved at kigge frem.

I april glæder jeg mig til:

 • At få mine drenge hjem igen. Thor og Elliot er som bekendt i Rom i skrivende stund – og de sender så mange fine billeder og snapchats hjem til mig og har tydeligvis en fest. Men jeg glæder mig alligevel til at få dem hjem på mandag!
 • At få min eksamen overstået. Jeg skal til eksamen på fredag og jeg er ret nervøs. Det har været et fagligt tungt modul, det her – og jeg har kæmpet lidt med at balancere studiet med bloggen. Den kommende uge bliver derfor fyldt med læsning – og jeg glæder mig usigeligt til lettelsen, når jeg (forhåbentlig) består på fredag!
 • At holde påskeferie med min familie. Vi har planer om en sommerhustur til mit elskede Falster henover påsken – og jeg glæder mig. Det bliver uden tvivl tiltrængt efter eksamen og jeg kan næsten ikke vente.
 • At se sæsonafslutningen af Gift ved første blik. Jo, sgu. Det er mit ultimative yndlingsprogram og jeg er så spændt på at se, om nogle af dem bliver sammen!
 • At holde afslutning for Elliot i børnehaven. Når April render ud, gør Elliots tid som børnehavebarn det samme. Han starter i SFO 1. Maj og jeg glæder mig ligeså meget, som han gør. Jeg kan fornemme, at han er helt vildt klar – og jeg ved heldigvis, at jeg sender ham verdens bedste sted hen.
 • At spendere vores eftermiddage i gården. Vi bor i stueetagen og bruger vores gård rigtig meget, når vejret er til det. Vi hænger faktisk ud derude hver eneste eftermiddag – og det er noget af det bedste, jeg ved.
 • At tage til koncert med min mand. Vores gode ven spiller i Bremen den 22. – og ligesom sidste år, har Thor og jeg planer om at tage ind og synge med.
 • Ikke at skulle på arbejde. Jeg havde sidste arbejdsdag i butikken i forgårs – og selvom jeg kommer til at savne det, så glæder jeg mig helt vildt meget til den ekstra tid og frihed. Jeg er så taknemmelig for, at bloggen kan fungere som mit studiejob – for det er fandeme det fedeste job i verden.
 • At rejse til London med hende her. Vi er så åndssvagt heldige, at Nilens Jord har inviteret os til London for at deltage i årets Allergy Awards – og jeg glæder mig usigeligt meget. Det bliver eddermame lækkert med et par børnefri dage i storbyen – og jeg har planer om at hive min rejsemakker med på en karaokebar en af dagene!

Kom an, April!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

 • På karaokebarEN?!! 😂😂😂 Det vækker minder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   HAHA – gud ja, der må vi hen! Stedet, hvor verdensstjerner og drag queens synger duetter!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har vi råd?