Ugen der gik #108 (med et nyt projekt, trættende tvivl og fredag d. 13.)

I et tog mod Paris

9aba77c7-0fd2-481d-a5f6-88f0b795a853

Har sat mig ned i et tog mod Paris. Fra lufthavnen, hvor jeg landede for en halv time siden. Efter en to timer lang flyvetur, der føltes som et splitsekund, fordi jeg sov hele vejen.

Det føles som en evighed siden jeg stod op i morges. Og det har været en lang, men virkelig god dag. Havde en ganske fantastisk vagt på onkologisk, hvor der i disse dage er indlagt så usædvanligt få patienter, at man har tid til at yde præcis den sygepleje, man gerne vil. Tid til at trække en stol hen og sætte sig ved sengen – og række ud og snakke. Eller tie stille og være. Til at hive en pårørende med ud på gangen og spørge hvordan hun egentlig har det – og til at høre svaret og tage imod.

Da klokken blev tre, cyklede jeg hjem og pakkede en kuffert – og så tog jeg bus og tog mod lufthavnen, hvor jeg spiste noget pizza på Lagkagehuset, købte nogle skumfiduser i tax free – og satte mig ud til gaten med en kop kaffe og i god tid. I flyveren lyttede jeg til de første ti minutter af en podcast, før jeg var væk – og så vågnede jeg først, da vi landede mindre elegant.

Og nu sidder jeg her. I et tog imellem to stationer, jeg ikke kan se hvad hedder. Fordi oversigten er for langt væk og fordi mine øjne er trætte. Men jeg håber, at jeg kommer af på det rigtige tidspunkt. For jeg kan nærmest fysisk mærke, at jeg nærmer mig mine mennesker. Og selvom tre af dem sover nu, så kan jeg alligevel slet ikke vente med at kigge på dem – og kramme dem i deres søvn.

Og i morgen skal vi i Disneyland.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

  • God ferie og god fornøjelse i Disneyland :)

    Ja det er helt vildt så stor forskel det gør, når der ikke er fyldt op med patienter. Det viser tydeligt at der er brug for flere hænder i sygeplejen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #108 (med et nyt projekt, trættende tvivl og fredag d. 13.)