Ugen der gik #120 (eksamenslæsning, overspringshandlinger og veganske nuggets)

I mandags var jeg til eksamen og på fredag skal jeg hjem

Onsdag aften. I alvorlige guder, hvor er jeg træt. Fik selskab i dobbeltsengen af en 2-årig i nat. Ved 2-tiden. En halv time før han begyndte at kaste op hver halve time. Kontinuerligt.  Imponerende kontinuerligt. Så meget for nyvasket sengetøj. Og nyvasket hår. Og søvn, i øvrigt.

Nå. Ellers går det meget godt. Rigtig godt, faktisk. Jeg var til eksamen i mandags. Jeg troede, at jeg havde overstået studiets hårdeste eksamen i sommer – og de her praktikeksamener plejer ærligt talt at være en formaliseret sludder for en sladder, hvor man lige smider en teori eller to i puljen og slipper med bestået/ikke bestået. Og så lavede de en ny studieordning og kaldte det for semestre i stedet for moduler – og så skal jeg ellers lige love for, at der kom andre boller på suppen. Shit. Hvor var det en ganske rædselsfuld uge, hvor jeg stort set hverken sov eller spiste, var alvorligt bange for at dumpe og havde lange snakke med mig selv om hvordan jeg ville håndtere det, hvis det faktisk skete.

Men det gjorde det ikke. Jeg fik mit første 7-tal – og det føles sgu lidt lunkent, når man er gammel nok til at huske hvad et 7-tal betød i gamle dage – men det føltes også fuldstændig fantastisk og jeg er ærligt talt pissestolt af mig selv og min egen præstation. Og så var der censor, der tabte kæben, da han fandt ud af hvor mange børn, jeg havde. “Sikke et liv, du har”. Tja.

Og nu er det snart slut. Med Herlev. Der er to dage tilbage og jeg googler hindbærsnitteopskrifter og overvejer hvilke ord, jeg skal skrive i det kort, der skal forklare de andre sygeplejersker hvor meget der har lært mig.

Og når jeg forlader tårnet på fredag – og cykler tilbage til min familie, kan jeg se frem til 14 dage uden hverken skole eller praktik. Og da vi i dag evaluerede de sidste fem måneder, spurgte min vejleder mig hvad jeg havde af planer for de dage. Og jeg svarede, at jeg ville holde en fridag med hvert barn. Og en weekend med min mand. Og gøre rent.

Og jeg kan næsten ikke vente.

img_3093-2

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

5 kommentarer

 • Stort tillykke med veloverstået eksamen, Cecilie.
  Jeg er lidt nysgerrig på eksamensformen hos jer, går ud fra det er 6. semester?
  Skulle du levere noget skriftligt først?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak! Ja vi skulle aflevere et skriftligt oplæg på 12.000 tegn og forberede et mundtligt oplæg på 10 minutter :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ér du go’! Tillykke med det fine 7-tal – jeg skulle sgu også vænne mig til, at 7 var lig en god indsats, fremfor under middel ;)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Det her er måske et mærkeligt spørgsmål- men hvor bliver du klippet? Det er så flot dit hår :-) tillykke med din eksamen og du må have nogle gode fridage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg bliver klippet af Jeppe fra Pretty Punk i Ravnsborggade :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #120 (eksamenslæsning, overspringshandlinger og veganske nuggets)