Skæbner, afslutninger og sommerferie

I morgen!

IMG_7872

Jeg sidder i min sofa – ved siden af mine slikspisende og disneysjovsoptagede unger. Med alvorlige sommerfugle i maven.

I morgen rejser vi! Klokken 12:55 går flyet til Pisa, hvor vi har lejet en bil, der skal fragte os til Toscana og til den campingplads, som vi skal besøge for ikke mindre end fjerde gang. Og selvom min veninde kalder os for “hakkebøf” – så elsker jeg det! Jeg elsker at vi ved præcis hvad vi skal ned til. Vi ved præcis hvor vi sidder om et døgn, hvilken pool, der er bedst, hvilken restaurant, der laver de bedste pizzaer og hvor supermarkedet ligger. Det lyder måske kedeligt, men det er pissedejligt. Det gør, at vi slapper af ligeså snart vi ankommer og jeg har glædet mig så meget til den her ferie.

Vi besøgte “Park Albatros” første gang i 2012, da Sia var 2 og Elliot var knapt et år. Og så kom vi igen året efter. Og året efter. Sidste år sprang vi over, fordi det trods alt er lidt omsonst at hive et spædbarn med derned – men nu skal vi afsted igen!

Og jeg kan ikke vente. Til at se om børnene tør køre alene på vandrutsjebanen – og om isene og kaffen smager ligeså godt som sidst. Og jeg glæder mig til de lune aftener – hvor børnene sover og vi sidder på vores terrasse med et glas vin og baggrundsstøj bestående af cikader og livemusikken fra den nærliggende bar.

Shit, hvor jeg glæder mig! Jeg satser på at snige mig ned på den lokale netcafé og købe en halv times adgang i ny og næ – så jeg kan sende en hilsen hjem. Og så håber jeg, at I stadig er her, når vi kommer hjem!

Adios amigos! Eller, det er vel egentlig spansk?

6 kommentarer

 • Jeg er vild med dig, også selvom der går lidt hakkebøf i den af og til :) Det gør der jo også her! God ferie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Arrivederci Amici! – hedder det på italiensk ;-) Håber I får den skønneste tur! Italien er og bliver mit ultimative yndlingsland. Åh, hvem der kunne tage en tur derned med det samme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder sgu også dejligt, og der er ikke noget galt med at være hakkebøf ;) God tur til jer alle fem <3 glæder mig til at følge turen på snappen!

  Og så kommer jeg i øvrigt snart forbi med de ting til Sia! Jeg skal bare lige have pakket ned og ud og tømt kælder og bla bla bla…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine F

  Vi var en uge på Park Albatros sidste sommer, hvor min ældste datter (og på det tidspunkt eneste) var 2 år og jeg synes, det var så skønt. Det er jo et perfekt sted til familieferie! Det var min første gang “sådan et sted” og jeg var lidt skeptisk inden, men jeg er i den grad solgt. Denne sommer er med baby på pt 5 mdr, men vi skal helt sikkert afsted igen, når hun er lidt ældre :-) I må have en rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skæbner, afslutninger og sommerferie