Ude af funktion

I næste weekend…

img_6060

Jeg er stadig syg. Jeg har ikke bevæget mig ud af min lejlighed i to døgn nu – og rastløsheden kæmper mod trætheden.

Men heldigvis har jeg noget at glæde mig til. Om seks dage flyver jeg til Paris med Sia. Vi skal tilbringe weekenden i Disneyland, hvor vi er blevet inviteret ned i anledning af deres 25-års jubilæum.

Den her blog har bragt så meget vildt og fantastisk med sig. Udover ven- og bekendtskaber, har jeg fået så mange enestående oplevelser, hvoraf denne med garanti kommer til at tage førstepladsen. Disneyland, mand!

Jeg glæder mig helt vildt til at opleve den magiske stemning – og til at være sammen med Sia. Til at dele hotelværelse og karusselturer og oplevelser med hende. Hun er (størstedelen af tiden) sådan en fantastisk storesøster for sine små brødre – og jeg glæder mig til at kunne give hende min udelte opmærksomhed i en hel weekend.

For at skabe balance i regnskabet, tager Thor Elliot med til Rom for at se en fodboldkamp i den efterfølgende weekend. Som jeg har skrevet om før, kører vi langtfra med millimeterdemokrati herhjemme. Vi tror på, at det er sundt for ungerne at lære, at man ikke altid får de samme ting og oplevelser – men en tur til Disneyland var alligevel lidt svær at snyde ham for og han var heldigvis fuldstændig overlykkelig for kompromiset. Jeg synes at det er helt fantastisk, at vi kan give dem hver deres weekend med fuld opmærksomhed.

Nu skal penicillinen bare gøre sit arbejde – og så skal det blive fredag!

God lørdag til jer!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude af funktion