Ugen der gik #102 (med stolthed, praktikstart og tillidsmarked)

Imens resten af verden sov

img_0789

Jeg havde min første nattevagt i årevis i nat. Blev i dagvagten i går enig med min vejleder om, at det ville give god mening at tilbringe natten i afdelingen med hende – og det gjorde det også. Jeg har faktisk altid brudt mig rigtig godt om nattevagter og om stemningen på et hospital, når det virker som om, at resten af verden sover. Og det var ligeså fint, som jeg huskede det. På trods af, at jeg kun havde fået halvanden times søvnagtig tilstand på sofaen – til lydsporet af Game of Thrones, som jeg har givet op på og som Thor til gengæld er gået all in på.

Jeg kom igennem vagten med imponerende få træthedskriser – men der var også rigeligt at holde sig vågen med. En masse patienter, der ikke lod sig mærke af hvad klokken var – og som havde brug for hjælp og omsorg. Jeg har hjulpet mennesker til at sove i nat, jeg har hørt livshistorier i nat og jeg har tørret tårer væk og holdt i hånden i nat. Så hvorfor sove?

Solen stod op over Herlev, dagholdet mødte ind, der blev givet rapport – og jeg vandrede gennem de lange gange og ned til mit afsindigt afsides omklædningsrum. Og så kørte jeg ud til min mor, hvor jeg lod mig indkvartere og fik sammenlagt tre timers søvn. Hugo er syg og hjemme med Thor – så jeg tænkte, at chancerne for søvn var større i et hus uden en 2-årig end i en lejlighed med en 2-årig. Jeg havde bare ikke taget min mor alvorligt nok, da hun advarede mig om håndværkere og toiletter, der skulle fikses.

Kaffe har gjort nogenlunde underværker og et bad har gjort endnu mere. Jeg føler mig en smule tømmermandsramt, men noget mere levende, end da jeg slog øjnene op for en time siden.

Nu vil jeg pakke mine ting sammen og køre hjem – og slå et smut forbi Fætter BR på vejen. Jeg kender en, der fylder 6 i morgen. Og det sindssyge er, at det ikke er min ældste…

God tirsdag!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

  • Nana

    Jeg kunne super godt tænke mig et overblik over din familie. Du behøver ikke vise billeder eller noget. Men et stamtræ eller et eller andet. Har fulgt din blok nærmest siden starten, og først nu finder jeg ud af, at du har en (nok halv) lillesøster på 6 år. Har du andre søskende, man ikke har hørt om? ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #102 (med stolthed, praktikstart og tillidsmarked)