Og minderne tager jeg bare med mig

Ja, selvfølgelig.

IMG_0342

Det er torsdag morgen og jeg ligger i sofaen med en syv-årig på den ene side, en fem-årig på den anden side – og en 1-årig i fodenden. De store lader sig underholde af deres iPads – den lille af Ramasjang.

Det er en speciel dag. Som jeg luftede i forrige indlæg, er der sket noget, der gør at vi ikke tager i sommerhus som vi plejer. Vi er blevet bedt om noget.

Thor læser jo til lærer og har i et stykke tid været tilknyttet som støtteperson for en dreng med nogle udfordringer – på den skole, som han arbejder på ved siden af studierne. Han er “på” ham et fast antal timer om ugen, imens han støtter ham i at følge undervisningen så godt som muligt.

I torsdags deltog jeg i et event. Mia Lyhne holdt oplæg – og pludselig ringede Thor igen og igen. Det gør han aldrig, så jeg vidste godt at det var vigtigt – og jeg sneg mig ud og tog telefonen.

Thor fortalte, at de havde ringet fra kommunen. Drengen, som han er støtteperson for, havde nogle særlige udfordringer i sit hjem, som jeg ikke vil komme nærmere ind på her. Derfor ville de høre, om vi havde mulighed for at aflaste i påskeferien. Jeg kunne tydeligt høre på Thor, at det var noget, han gerne ville – og jeg kunne tydeligt mærke på mig selv, at det ville jeg også gerne. Selvfølgelig!

Derfor får vi et ekstra barn i familien de næste mange dage – i en del timer om dagen. Jeg er spændt og jeg er klar over, at det bliver en udfordring. Men jeg glæder mig også og jeg er stolt af, at min mand har formået at danne så særlig en relation til den her dreng, at det er os, der bliver spurgt.

Jeg kommer ikke til at skrive meget mere om det her, da der selvfølgelig er grænser for hvad jeg vil og kan fortælle.

Rigtig god påske!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

11 kommentarer

 • Anette

  Respekt 👍💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Fantastisk – Hvem der havde jeres overskud! Hvor e det dejligt at vide, at der findes familier som jeres.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Godt gået 👍🏻 Håber i får en dejlig påske – er sikker på drengen får det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor er det bare beundringsværdigt ❤ Det kommer egentlig ikke bag på mig når man følger dig på diverse platforme – i virker som verdens sødeste familie med et enorm overskud og hjertet på rette sted ☺ Håber i får nogle helt fantastiske dage og at det kan give den lille fyr noget ro 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak Ditte. Sikke en dejlig kommentar! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Ibus

  Fantastisk Cecilie ❤. Hvor er det godt I har overskud i den situation 😊. Der gør i virkelig en rigtig god gerning! God påske til jer alle🐣

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak Susan. Du ved jo om nogen, hvad det betyder ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er i bare mega seje! Det er totalt misundelsesværdigt, at i har overskud til at tage jer af et barn der har det svært, sammen med jeres tre egne forholdsvis små børn! Jeg håber at i alle seks får verdens bedste påske – sikke nogle værdier at lære sine børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak, Mette! Jeg er selv vokset op med en far, der tog “sine unge” fra diverse institutioner med hjem – og er kommet hos folk, der havde plejebørn, så det er ikke så fremmed for mig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  I er verdens sejeste lille familie! Jeg tager hatten af for folk med overskud på den måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og minderne tager jeg bare med mig