Min første videoblog - svar på Q&A

Jeg dør lidt af skræk

image

På et tidspunkt var jeg meget cool med det her – og jeg har selv meldt mig til. Men nu, hvor der kun er fem timer til… Nu er jeg ved at dø lidt at skræk!

Jeg snakker om det dér TV-program, som bliver vist på DR1 i aften. Klokken 20:45. Og som handler om os. Tre kvarter. Om os.

Fuck…

Vi optog programmet i starten af året – og siden vi sagde farvel til det noget så søde TV-hold fra Mastiff, har vi ikke set så meget som et sekund af programmet. Udover traileren selvfølgelig.

Og det er fandeme nervepirrende, at skulle se resultatet samtidig med alle andre. Og alle andre er mange. Jeg var nemlig så letsindig at hoppe ind på Gallup – og tjekke seertallene for sidste uges udsendelse.

746.000 mennesker! 746.000 mennesker så med i sidste uge. Dermed var det det tredjemest sete program hele ugen. Kun overgået af “Kender du typen?” og en håndboldkamp.

Det beroliger mig dog, at traileren faktisk er ret god. I hvert fald længder bedre end den lille teaser, der blev sendt i afslutningen af sidste uges program. En teaser, hvor der blev sagt “Næste uge i Spis og Spar” og der blev klippet til et billede af en stegepande, imens min stemme sagde noget i retningen af, at “så spiser vi vores børn af med spejlæg. Eller havregrød!” – hvorefter der blev klippet til et billede af Thor, der bestilte to burgere. Og til et billede af os, der indtager selvsamme junkfood i vores sofa. Og til et billede af nogle eksperter, der sagde noget med, at “I bruger en tredjedel af jeres madbudget på take-away” og til et billede af mig, der sagde, at “det godt nok var voldsomt”. Argh. Jeg så mig nødsaget til at skrive min første facebookopdatering i meget lang tid, hvor jeg forsikrede venner og familie om, at vores børn altså får varieret kost. Og at vi også spiser sammen med dem. Fra tid til anden.

Jeg håber virkelig, at programmet i højere grad har fokus på, at vi udover at justere vores forbrug af take-away (som var højt på daværende tidspunkt), ønsker at spise mindre kød og generelt være miljøbevidste i vores valg og håndtering af fødevarer. Og at jeg ser pæn ud. Og at jeg ikke vrøvler. Eller har noget imellem tænderne.

Der er i hvert fald ingen vej tilbage. Vores gode og dårlige indkøbsvaner. Til fuld skue. I aften.

Please be kind… (hvis I altså ikke skal se Champions league i stedet!)

   

18 kommentarer

 • Julie

  Jeg var VILD med det. Hele familien var samlet og så det, og det var bare lidt sjovere for mig, fordi jeg følger med på din blog! Mega sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var så godt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Dejligt program! Hvor var de nye kaffekapsler mon fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tak! De var fra Real Coffee og kan købes på nettet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  MEGA fan af jeres familie. Hold nu op, hvor var det skønt at få lov at se jer på tv. Min mor sagde: Hugo er da slet ikke til at stå for! Og jeg er bare SÅ enig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  I klarede det super godt☺.
  Og lige noget helt andet.. Tak for en skøn blog. Du skriver rigtig godt☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak – for det hele. Jeg er glad for at du læser med! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg sys I klarede det SÅ godt! 😊 Meget imponerende og blev helt glad af at se programmet. Tak for det 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak søde Emilie. Vi er også meget tilfredse og lettede! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Indtilvidere klarer i det mega godt 😊
  Jeg vil egentlig gerne vide, om I har ændret vaner siden og sparet penge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak Ditte – håber også du kunne li’ resten af programmet! Der kommer snart et indlæg, som handler om hvordan det er gået siden :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Det vil jeg glæde mig til 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Det vil jeg glæde mig til. Et rigtig godt program og dejligt at se din skønne familie 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak, søde Ditte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Og så var der jo lige Thor der tyvstartede i går i Tattoosalonen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Nemlig. Han SKAL bare være mere kendt end mig! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første videoblog - svar på Q&A