En indrømmelse og en anbefaling

Jeg elsker, når mine børn…

image

Sover. Jeg kan ligeså godt indrømme det. Min inspiration til at lave denne liste kom, da jeg i går aftes kom til at tænke over hvor fantastisk det er, når de sover. Jeg elsker når de er vågne – men jeg elsker altså virkelig også når de sover (læs: når jeg har fri).

Griner. Det elsker jeg faktisk nok endnu mere end når de sover. Jeg bliver lykkelig helt ned i maven, når mine børn knækker sammen af grin. Det være verdens bedste lyd.

Ikke forstyrrer mig på toilettet. Jeg begriber næsten ikke hvor heldig jeg er, når det lykkes mig at gemme mig derude i mere end 30 sekunder. En lillebitte hverdagsluksus.

Krammer migDet er ikke så tit, de store rigtig gider at kramme mere – men hvis de gad, så kunne jeg kramme dem i timevis.

Selv tager tøj på. Når det utrolige sker, at de helt af sig selv og uden brok påklæder sig. Endda uden at jeg behøver at tælle hvor hurtigt det går for at motivere dem.

Sover længe. Utopisk, eftersom det aldrig sker. Men jeg er ret sikker på at jeg ville elske det ret meget hvis det skete.

Bliver ældre. Det er fedt at have små børn og babyer er cute – men det er eddermame også fedt når de bliver store og kloge og selvstændige – og jeg forestiller mig, at det kun bliver endnu mere fantastisk jo større de bliver.

Får klippet negle. Muligvis en smule underligt – men jeg elsker den nærhed det giver når de sidder helt stille på skødet af mig og får klippet negle. Det er pissehyggeligt.

Bliver enige. Det er et lille mirakel hver gang de helt af sig selv og imod alle odds synes det helt samme. Halle-fucking-luja!

Lærer. Det er helt fantastisk, når ens børn bliver klogere og ud af det blå ved alt muligt vildt. Som da Sia i går havde “plukket erantis” til mig. Nuvel, jeg blev på instagram senere gjort opmærksom på, at det nok nærmere var krokus – men min 6-årige ved lige pludselig at erantis er en gul blomst, hvilket er mere end man kan sige om hendes mor…

Hvad elsker I når jeres børn gør/kan?

2 kommentarer

 • Anne-Dorte

  Når han ligger helt stille sammen med mig og nusser.
  Når han lyser op i et kæmpe smil fordi hans far kommer hjem.
  Når han leger alene.
  Når han over-skider ALT og det er hans far der får lorten (jeg ser det som semi-revanche for kejsersnit, bækkenløsning, opkast og gylp udover mig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg elsker mange af de ting du har på, men også at de selv kan gå på toilettet.. Jeg elsker at min store pige på 4 er mega sej til at få tjekket blodsukker og gå insulin uden så meget som et skrig eller en tåre.. Og så elsker jeg røber historier fra min yngste på 3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En indrømmelse og en anbefaling