Sms'er fra et ægteskab #2

Jeg er færdig med mad! – i de næste seks dage…

IMG_3629

Skærmbillede-2015-09-16-kl.-20.13.20

Den er sgu god nok. I de kommende seks dage – begyndende med i dag – skal jeg leve af juice. Og vand. That’s it. Og jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg allerede har fortrudt en lille smule.

Jeg havde egentlig ikke den store fidus til de dér juicekure. Jeg begyndte dog at læse lidt om det –  og fandt ud af, at det jo faktisk er en god og sund måde at “rense ud” – og starte lidt forfra. Efter tre graviditeter vejer jeg nogle kilo mere, end jeg gerne vil – og jeg er alt for glad for sukker og alt for god til at falde i. Derfor tror jeg på, at det her er en god metode for mig. En slags nulstilling, hvor jeg vænner mig af med alle uvanerne og generelt vænner mig til, at spise mindre.

I tirsdags lånte jeg en slowjuicer – og så gik jeg i Brugsen og købte hele frugt- og grøntafdelingen. Nu skulle det være. Men jeg fik ærligt talt en lille smule stress alene ved tanken om, at skulle skrælle, skære og presse mit bjerg af grønne fødevarer flere gange dagligt – med en baby på armen. For ikke at tale om opvasken… Derfor tog jeg kontakt til Unplugged Juice, som ligger i Torvehallerne – og som tilbyder juicekure leveret til døren. Færdigpresset og med numre på, så man tager dem i den rigtige rækkefølge. Fandeme smart – og nemt. Og de ville gudskelov gerne lade mig teste konceptet!

Morgenen starter med et lille aloe vera-shot, som ikke er specielt appetitligt, men som skulle “forberede tarmene” – og som netop pga uappetitligheden (i al fald for mig) gør, at man ikke umiddelbart har lyst til alt muligt andet. Dagens første juice er en “flydende salat” af spinat, agurk, romainesalat, æble og mynte. Den var jeg ærligt talt længe om at kæmpe mig igennem. Så gik det bedre med nummer to, som var frisk og lækker af citrusfrugter. Og lige nu rumler min mave og jeg glæder mig til om en halv times tid, hvor jeg kan forsøge at nyde en juice af appelsiner, æble, sød kartoffel og gulerod.

Jeg skal nok komme igennem. Og jeg glæder mig til at fortælle jer hvordan det er gået, når jeg er færdig! På fredag samler jeg op og afslører både resultatet – og en ret lækker konkurrence, som jeg har lavet i samarbejde med Unplugged Juice!

God lørdag til jer allesammen!

Følg bloggen: Via Facebook Via Instagram Via Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sms'er fra et ægteskab #2