Jeres kærlighedsjulekalender #17

Jeg føler den…

image

Jeg er i kontakt med mine følelser. I overordentlig god kontakt endda.

Er lige kommet hjem fra juleafslutning på Sias skole. Vi spiste morgenmad sammen med de andre børn og forældre i børnehaveklassen. Og så var der samling i salen, hvor jeg både kom til at grine og græde en lille smule mere, end hvad der måske var passende.

Først var der krybbespil. På tysk. For helvede altså. Syvende klasse. Tyve 13/14-årige, der udklædt som vise mænd og Josef skulle udføre deres replikker. På tysk. “Josef, Ich glaube das kind kommt jetzt!”. De flækkede af grin. Og det gjorde jeg også. Sia kiggede underligt på mig og det gik op for mig, at jeg måske havde grinet en anelse for højt. Men jeg var pludselig selv 14 år igen og forstod virkelig til fulde, hvorfor de stakkels teenagere havde svært ved at holde masken. I bogstavelig forstand.

Og så kom vi til det sørgelige. En tysklærer, som jeg aldrig har set før, har fået nyt arbejde og skolelederen holdt en lille tale for hende. Jeg stod få meter fra hende og kunne se, hvor bevæget hun blev. Hun græd. Så det gjorde jeg også. Jeg kan simpelthen ikke styre det. Hvis andre mennesker græder – enten af glæde eller fordi de bliver rørt, så er jeg med dem. Og det er fuldstændig ligegyldigt om de græder over en positiv graviditetstest, en ny have (ja, jeg har hulket til hokus krokus) eller som her, hvor en vidtfremmed tysklærer skal tage afsked med en masse børn og voksne, som hun med garanti har betydet en hel masse for. Jeg fornemmede lidt, at de forældre, der kender mig, gloede lidt og overvejede om jeg havde glemt at fortælle dem, at jeg også havde født en tyskelev. Men nej.

Verdens mest pinlige mor…

Følg gerne bloggen: Via Facebook Via Instagram Via Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeres kærlighedsjulekalender #17