Afslappet, men ikke så nonchalant

Jeg skal fortælle jer noget

image

Om 44 dage er der gået et år. Siden jeg udgav mit allerførste indlæg. Med rystende hænder og bankende hjerte.

Det har været nogle sindssyge måneder. Der er sket så meget i mit liv – ene og alene forårsaget af den her blog. Jeg har mødt så mange inspirerende mennesker og jeg har udviklet mig. Jeg er blevet mere sikker på mig selv og har fundet en større ro i hvad jeg kan. Og hvad jeg synes.

Til gengæld er jeg også blevet i tvivl.

I tvivl om hvad min fremtid skal indeholde. Rent professionelt. I tvivl om hvad jeg ønsker, at den skal indeholde.

Jeg læser til sygeplejerske og har udsigt til at være færdiguddannet om halvandet år. Jeg er glad for mit studie og jeg vil gerne være sygeplejerske. Det vil jeg virkelig. Men samtidig må jeg erkende, at bloggen og dens succes har sat tanker i gang. Og tændt en gnist.

Som barn og ung var jeg 100% sikker på, at jeg skulle være journalist. Og at skrive hver dag og genopdage glæden ved netop det skrevne medie, har fået mig til at overveje om jeg har valgt forkert. Om jeg skal bruge mine evner og min lyst til det kommunikative til noget andet. I en helt anden boldgade.

Og nu har jeg fået et tilbud. Et tilbud, som jeg virkelig prøvede at modstå. Men som dukkede op igen og igen og som jeg til sidst kunne mærke, at jeg blev nødt til at tage imod.

Et tilbud om en kontorplads. I “Andedammen”. Et kontorfællesskab, som Cana Buttenschøn og Sneglcille har startet. Her skal jeg sidde sammen med fem af de allerdygtigste bloggere, vi har herhjemme. Topseje damer, som jeg ved, at jeg kan lære uendeligt meget af. Jeg har brug for at undersøge, hvad jeg kan drive det her til – og jeg glæder mig til at få tid, ro, plads og inspiration til at gøre det. Og så ser jeg det som en kæmpestor anerkendelse, at så dygtige og etablerede bloggere inviterer mig ind.

Jeg har skrevet under i dag. Og indrettet mit skrivebord. Og det føles vildt og sindssygt og godt og rigtigt.

Jeg bliver ved med at læse til sygeplejerske. I hvert fald til en start. Jeg spiller på to heste – og så må vi se, hvor jeg ender. Jeg håber, at I vil følge med imens jeg finder ud af det.

image

image

image

image

image

image

image

38 kommentarer

 • Camilla

  HEJ Cecilie. Faldt lige over din blog og dit hyggelige kontorfællesskab. Jeg er selv på udkig efter et sted at sidde og arbejde. Jeg er fotograf og kunne godt tænke mig et sted centralt i Kbh. Lad mig endelig vide, hvis I har en ekstra plads ledig hos jer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Camilla. Sikke nogle flotte billeder, du tager! Lige nu er pladserne på kontoret booket op, men jeg siger videre til Cecilie og Cana, som står for det, at du er interesseret :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke og held og lykke med det. Jeg har lige læst om det på Canas blog også, så jeg ville da lige ind og se. Dig skal jeg da klart følge, så der kan følges med i hvordan det går dig :)
  I øvrigt – hvor er det hammer lækre billed fra, som du har med her i indlægget?
  Mvh. Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak og velkommen til! Så dejligt at du har lyst til at følge med! Hvilket et af billederne mener du? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Spændende! Må jeg spørge, hvor din blågrønne notesbog er købt? Mangler lige nøjagtigt sådan en. Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Stort tillykke – kan godt forstå det er Mega fedt for dig. Jeg synes dog lidt af glansen går af bloggen for de “profesionelle” bloggere… Elsker jo netop at følge med fordi du også er en helt almindelig pige, som skal jonglere med mand, børn, studie osv.
  Håber du fortsætter begge dele – men kan også sagtens forstå det er en chance man må gribe! Held og lykke 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak Randi. Jeg kan sagtens se hvad du mener!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med det! Jeg er sikker på, det kun kan blive rigtig godt for dig :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej! :) Stort tillykke med det nye kontor :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Ibus

  Al mulig held og lykke til dig Cecilie med dit valg, dit mod og din fremtid🍀🎈👍.
  Du skal nok blive til noget stort i skrive verdenen😋.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Godt valgt, nyder at læse med og vil glæde mig til endnu mere god læsestof:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅDAN !!! Hvor mega sejt :) Tillykke med det…det skal nok gå mega fint :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt, Cecilie:) Jeg elsker at læse med herinde! Du skriver så let og levende. Og så er du sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tak søde Elisabeth – som også er helt vildt sød! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så sejt Cecilie! Jeg er sikker på at det er et godt sats. Du er så god til at skrive og lukke os fint ind i dit liv med din skrivestil.

  Alt held og lykke,
  S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Søde Signe, TUSIND tak! Jeg håber snart vi ses igen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lyder det bare fantastisk, Cecilie! Det glæder mig meget på dine (og de andre damers) vegne 😊 Jeg har været vild med din blog fra dag 1, og den er stadig en af mine yndlings ❤️ Jeg håber og tror, at du sagtens kan jonglere både studie og blog. Held og lykke med det hele 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Stort tillykke 😊 Dejligt du har fundet et felt, som giver dig glæde. Jeg glæder mig til at følge dit eventyr fremover 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Stort tillykke :-)
  Jeg har gået og ventet på at du offentliggjorde det, for den aften hvor alle damerne fra Andedammen var ude at spise, var du jo også med.. Jeg kan ikke huske hvem der snapchattede derfra, men jeg kan huske at jeg var glad for, at vi i fremtiden nok kunne glæde os til flere blogindlæg fra dig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Det var hende selv som snappede derfra. Jeg så det nemlig også og kommenterede tilbage med et “Tillykke”.

   Held of lykke Cecilie med at finde ud af hvad du helst vil – eller at gøre begge dele.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak – endnu en gang! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det er altså nogle skarpsindige snapchatfølgere jeg har! ;) Og tusind tak!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sikke et dejligt valg! Håber at du bliver så glad for det og at både studie og blog kan fortsætte. Glæder mig til endnu flere sjove og eftertænksomme indlæg fra dig i fremtiden – tror helt sikkert at de andre i andedammen er lige så beæret over, at du vil med (for du er jo sej), som du er for at få lov til at være med! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Altså, TUSIND tak! Jeg blev så glad for din kommentar. Og tak fordi du læser med! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaa! Det bliver så godt!! Glæder mig til at komme hjem fra ferie og komme rigtigt i gang i det bedste selskab! :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Æv den gemte vist ikk min kommentar :(
  Wuhuu og tillykke! Det så sejt og selvfølgelig skal du blive ved med at blogge i godt selskab med Cana og sneglcille :) er sikker på det blir vildt godt! Du vil sikkert også blive en god sygeplejerske. Jeg er bare glad for at følge dig og dit liv :) er vild med alle dine indlæg og den måde du skriver på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak søde Emilie – og endnu engang tak fordi du læser med! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det er en fantastisk nyhed! Jeg elsker at læse dine indlæg, som er både velskrevne, velovervejede og vældigt sjove (okay, meget sjove, men jeg gik efter et bogstavrim!)

  Samtidig synes jeg, det er virkelig fint, at du fortsætter med at studere. Dét synes jeg, er inspirerende

  Held og lykke med det hele – jeg glæder mig til at følge med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Åh altså, hvor blev jeg glad for din kommentar! Og fantastisk med bogstavrim – haha! Det er sgu da VÆLDIGT sjovt! :) Tusind tak fordi du læser med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afslappet, men ikke så nonchalant