En lovlig ulovlig fridag

Jeg stikker af

voices_environmentalist_to_party_main-760x378

Gør jeg så! I skrivende stund er jeg alene hjemme med alle mine unger, men om fem timer, når Thor får fri, så er jeg ude af her!

Mor skal til fest. Fandeme. Kæmpefest. Gallafest. Bloggers Delight har inviteret alle deres premiumbloggere til fejring af deres 5-års fødselsdag. Med 3-retters på SAS Radisson, awardshow og afterparty på Zen. Zen! Et sted jeg måske i virkeligheden er lidt for gammel og lidt for meget mor til, men ikke desto mindre glæder jeg mig helt vildt meget.

Og jeg kom til at glæde mig en lille smule (ej okay, en hel vildt stor del) mere i går eftermiddags, da min veninde spurgte mig, om vi ikke skulle booke et hotelværelse. Så vi kunne sove længe. Min umiddelbare reaktion var, at det var en lille smule vanvittigt. Helt ærligt, vi bor i byen. Hvad vil alle dem fra Jylland ikke tænke? Men jeg var alligevel ikke svær at overtale. Jeg ved at Thor ville lade mig sove lige så længe, som jeg har brug for i morgen – men med tre unger, tynde vægge, iPads, fjernsyn og høretelefoner, som de hader, er det ikke specielt ladsiggørligt.

Og så har jeg fortjent det. Fortæller jeg mig selv. En eftermiddag, hvor jeg i ro og mag – og sammen med en af de bedste jeg ved – kan gøre mig klar. En aften, hvor jeg kan feste igennem. Og en nat – og morgen – hvor jeg kan sove. Sove. Sove. Sove.

Halle-f***ing-lujah!

Og forresten – så kan I følge med på Snapchat – jeg hedder cecilieund og jeg er ved at blive ganske ferm til det.

2 kommentarer

  • Maj-Britt

    Hotelværelse er da en genial idé og velfortjent. Dem fra Jylland må tænke deres. Hav en rigtig god fest og sov godt og længe.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lovlig ulovlig fridag