Køb sommersneaks med rabat!

Jeg vil ikke alligevel

image

Jeg brød sammen i går. Jeg lå i min seng, havde lige set Paradise og skulle sove. Lagde min telefon på natbordet og kom til at tænke tanken, at jeg snart skal til at sætte en alarm igen. Den tanke skulle jeg ikke have tænkt. Alt vendte sig i mig. Jeg kunne ikke se andet end Hugos tykke lille ansigt for mig, når jeg lukkede øjnene – og det gjorde så ondt i min mave og i mit hjerte, at der ikke var nogen vej udenom.

Så jeg græd. Jeg græd og jeg græd. Som jeg ikke har grædt i umindelige tider. Thor kom ind til mig – men jeg kunne ikke få nogle ord ud. Kun noget med at jeg ikke ville væk. Jeg kunne nærmest ikke trække vejret – måtte i hvert fald hive efter det. Stakkels mand. Han må have troet at jeg var ved at gå fra ham – eller at jeg havde en dødelig sygdom, som jeg havde glemt at fortælle ham om.

For helvede altså. Hvor er det dog afsindigt grusomt, at skulle forlade sit lille, intetanende og dybt morsyge barn. I alt for mange timer hver dag. Ud af det blå.

Jeg har hele tiden bildt mig selv og alle andre ind, at jeg var klar. At jeg glædede mig. Ha! Det gjorde jeg eddermame ikke i går aftes. I går aftes virkede det fuldstændig umuligt og forkert.

Det heldige er, at når solen står op – så ser det hele lidt lysere ud. Flot metafor – men det passer. Mine øjne er måske stadig lidt hævede, men samtidig ved jeg jo, at det nok skal gå. At vi nok skal komme igennem det – og at jeg gudskelov ikke skal aflevere Hugo til fremmede mennesker endnu. Og at jeg har sommerferie lige om lidt.

Det skal nok gå. Men jeg vil stadig ikke.

Jeg vil ikke alligevel.

4 kommentarer

 • Åh hvor jeg føler med dig! Jeg havde det på nøjagtig samme måde tilbage i januar! Det er en total splittet og uretfærdig følelse :-( men det skal nok gå <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære du. Ihh hvor jeg føler med dig. Det er så uendelig grusomt at “forlade” sit lille pus.. Moderhjertet bliver revet midt over. Men heldig heldig heldigvis bliver det nemmere for hver dag, og dagen kommer også hvor man igen kan nyde at være væk. Så hæng i. Jeg er i nøjagtig samme situation den 2. januar. Det skal nok gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak! Det gør eddermame ondt – og det blir ikke en pind nemmere, selvom det er tredje gang! Nyd din barsel – og tak fordi du læser med! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb sommersneaks med rabat!