Ugen der gik #14 (med tivoli, hindbærroulade og gåture)

Jeres kærlighedsjulekalender #13

imageDagens kærlighedhistorie er skrevet af Katrine:

Vores kærlighedshistorie går snart to år tilbage. De to år er fløjet afsted og har både involveret min fars død, min kæreste der gik ned med stress og adskillige andre prøvelser. Vi er endelig nået til et stadie hvor der er ro på, og vi har tid til at fortælle hinanden små historier fra vores barndom og andre ting, som andre par bruger starten af et forhold på.

Jeg var lige vendt hjem fra halvandet år i udlandet og havde en idé om, at jeg bare skulle tjene en masse penge, have en uddannelse og så afsted igen – og det kunne kun gå for langsomt!

Jeg fik et job som telefonsælger. Det var en nystartet enhed med en masse andre unge mennesker, og vi havde det sjovt! Jobbet var det kedeligste, jeg nogensinde har prøvet, men det var alligevel sjovt at være på arbejde. Der var en del fyre i teamet, og de var ikke ligefrem grimme, men jeg skulle jo bare tjene penge, så jeg tænkte ikke videre over det.

Jeg er ikke videre teknisk anlagt og det interesserer mig ikke synderligt, så allerede der havde jeg mine udfordringer. Der var tilknyttet en ”problemløser”, som hjalp os med de mere komplekse sager, som jeg sjovt nok altid fik rodet mig ud i. Han var tit oppe at hjælpe mig, men jeg syntes han var ret irriterende, da han altid kom med en kæk kommentar om, hvor dårlig jeg var til mit job.

Et par uger efter ansættelse skulle vi på kursus med spisning og fest efterfølgende, og der kom jeg til at sidde ved bord med problemløseren. Vi snakkede og grinede, og der var flirt i luften. Han gav mig modspil og jeg vidste aldrig rigtigt hvor jeg havde ham. Efter midnat fandt jeg mig selv stå i et hjørne og kysse med en anden, og det gik op for mig, at jeg var ved at lave en kæmpe fejl. Jeg fløj tilbage på dansegulvet og brugte resten af aftenen på at danse med problemløseren.

På vej hjem tilføjede jeg ham som ven på facebook, og så skrev vi ellers sammen 24/7 de næste par dage. Weekenden efter var jeg til forsinket julefrokost med min gymnasieklasse og fik lokket ham i byen, hvor vi (endelig!) fik kysset hinanden.

Jeg tog med ham hjem og sov, på den betingelse at han altså ikke ville lave noget. Det var fint med mig, og vi kyssede hele natten. Om morgenen stod vi op, og han kørte mig hjem inden han skulle til håndboldkamp.

Vi fik hurtigt sat en masse aftaler i værk, og vi var sammen konstant. Når vi ikke var sammen, skrev vi sammen. Det hele var skønt, men der var jo lige det problem, at vi arbejdede sammen… Der var ikke nogle på arbejdet der vidste noget, så vi besluttede at holde det hemmeligt, indtil vi var 100 % sikre på, at det skulle være os.

Vi var meget opsatte på ikke at vise noget på arbejdet, og vi syntes selv det gik meget godt indtil en fredag morgen, hvor hele afdelingen var samlet til morgenmøde. Det var kutyme at der hver uge skulle kåres ugens medarbejder fra hvert team. Da det blev vores teams tur læser chefen begrundelsen op: ”Ugens medarbejder er Frederik, og han er valgt fordi han har scoret Katrine fra bredbåndsafdelingen!”
ALDRIG har jeg været så overrasket og så pinligt berørt på samme tid! Det blev heldigvis modtaget godt, og vi kunne ånde lettet op og endelig tænke på noget andet.

Det er snart to år siden, og han er stadig super kæk og irriterende, men han er det bedste der nogensinde er sket for mig. Med alt det, vi har oplevet sammen har det aldrig været en mulighed, at det ikke skulle være os.

Og nu har jeg altså kun et par historier tilbage i ærmet, så ta’ lige og send jeres til tregodegrunde@gmail.com, hvis det skal blive jul i år! 

Følg gerne bloggen: Via Facebook Via Instagram Via Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #14 (med tivoli, hindbærroulade og gåture)