Ugen der gik #15 (med kontrakt, mere sygdom og IKEA)

Jeres kærlighedsjulekalender #20

imageHermed kalenderens tyvende, dejlige kærlighedshistorie:

Sommeren år 2000, jeg var 15 år gammel og lige startet på efterskole med forventningen om at jeg skulle finde min første kæreste. Den første dag mødte jeg Mads, da vi var havnet i den samme kontaktgruppe og boede på værelser ved siden af hinanden. Han var ret lækker og jeg lagde især mærke til hans virkelig skønne smil! Efter at have tjekket de øvrige hankøn på skolen ud, tog jeg hjem på weekend efter den første uge og viste min veninde et billede af Mads og proklamerede at ham ville jeg score! To uger senere kom der dog en anden fyr, Kristian i vejen, da han havde udset sig mig, så jeg endte med at blive kæreste med ham. Kristian og jeg var ret glade for hinanden og jeg glemte alt om min oprindelige plan i forhold til Mads. Kristian og jeg forblev kærester resten af året på efterskolen, og Mads og jeg brugte stort set kun tid sammen til de ugentlige kontaktgruppemøder. Han var dog stadig ret sød og lækker, men jeg havde jo en anden kæreste og desuden var der mange piger på skolen som havde set det samme som mig, hvilket gav Mads tilnavnet ’ham den lækre’. Han var dog ikke, bortset fra en enkelt fejltagelse til en efterskolefest, sammen med nogle af de andre piger på skolen. Jeg fik alligevel indtryk af at han var mere flirt-typen end kærestepotentiale! Hvad jeg ikke vidste på daværende tidspunkt, var at Mads i løbet af det sidste halve år på skolen havde fået et godt øje til mig.

Nå men efterskoleåret sluttede og jeg fortsatte mit kæresteforhold til Kristian. Men så pludselig i slutningen af år 2001 et halvt års tid efter vi stoppede på skolen fik jeg en invitation til kontaktgruppe-julefrokost hos Mads. Mig og en efterskoleveninde havde joket med Mads om at han da skulle holde julefrokost for os, men jeg troede ikke at han faktisk ville tage os på ordet. Jeg var stadig sammen med Kristian (som ikke var inviteret) og da jeg skulle afsted til julefrokosten, havde jeg mest lyst til at melde afbud, da min veninde blev syg og jeg snakkede ikke længere så meget med de andre. Men jeg tog afsted og det viste sig at blive en aften jeg aldrig glemmer. Jeg sad overfor Mads, hvis fødder ’helt tilfældigt’ begyndte at nusse mine fødder under bordet. Jeg var overrasket, mens det som jeg tidligere havde set i Mads pludselig blev vakt til live igen og da vi skulle sove, sørgede jeg for at ligge mig ved siden af Mads i hans seng, som vi i øvrigt delte med en tredje ven. De øvrige tre venner sov i samme værelse på gulvet, så der var fyldt op. Mads og jeg endte med at snakke om alt og ingenting hele natten mens de andre sov og det blev også til lidt holden i hånd og et par tantekys (jeg havde jo en kæreste!).
Den følgende uge var forvirrende og hæslig, jeg havde så dårlig samvittighed overfor Kristian, men samtidig kunne jeg ikke holde op med at tænke på Mads. Weekenden efter julefrokosten tog jeg på weekend hos Kristian og fortalte ham at jeg havde kysset Mads. Han tog det pænt og tilgav mig og vi fortsatte vores forhold mens det lykkedes mig at glemme Mads.

Det fortsatte lige indtil marts 2002, hvor der var gensyns-efterskolefest og jeg så Mads igen. Vi havde ikke været i kontakt siden julefrokosten, men da jeg så ham til den fest var jeg fuldstændig solgt og fik også fortalt en veninde at jeg var blevet vild med Mads. Jeg var igen vågen hele natten og holdt mig i nærheden af Mads på trods af at Kristian også var der. Der skete dog ingenting mellem os.
Derefter var jeg i vildrede, da jeg var glad for Kristian men tænkte på Mads hele tiden. Derfor endte jeg med at arrangere en sammenkomst hjemme hos mig for en gruppe af efterskolevennerne, blot for at kunne se Mads igen. Jeg var stadig i den tro at Mads ikke rigtig var kærestepotentiale, men jeg var samtidig vild med ham. Det blev en lille fest, da vi kun var 6, deriblandt Kristian, Mads og jeg. Da de andre sov, endte jeg med at kysse (denne gang ikke den uskyldige slags!) Mads, på trods af at han påstod han ikke ville så længe jeg havde en kæreste.
Derefter begyndte vi at sende e-mails til hinanden flere gange om ugen. Jeg havde virkelig svært ved at beslutte mig om jeg skulle slå op med Kristian for at have en flirt med Mads, men efter endnu en fest hvor vi kyssede og var helt opslugt af hinanden, selvom min stakkels kæreste var der, tog jeg mig endelig sammen til at ende mit forhold til Kristian, selvom det var virkelig hårdt da jeg holdt meget af ham, dog nok mest som en ven.
En uge efter jeg slog op med Kristian, var jeg sammen med Mads til endnu en fest og to uger efter var vi til festival sammen, hvor vi delte telt og var åbenlyst sammen foran alle efterskolevennerne, min bror og min ekskæreste (Undskyld Kristian!).

Efter et par uger, blev vi officielt kærester, på trods af alle mine antagelser om at Mads kun var en flirt og en del underen fra min familie fordi jeg så hurtigt fandt en ny kæreste (dog ikke min bror, da han efter festivalen synes Mads var en fin fyr). Jeg fortalte Mads ret tidligt at hvis han ville være sammen med mig, skulle det være for altid, da jeg aldrig ville slå op med nogen igen – det var alt for hårdt (Jeg var 17 år og idealistisk!) Selv det skræmte ham ikke væk. Et par måneder senere fortalte ham mig at han elskede mig. Det er nu 13 år siden og vi har fejret 5 års bryllupsdag i år og har fået to skønne drenge sammen. Og min familie blev hurtigt lige så glade for ham som jeg er. Hvor heldig har man lov at være?

lg gerne bloggen: Via Facebook Via Instagram Via Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #15 (med kontrakt, mere sygdom og IKEA)