Jeres kærlighedsjulekalender #5

Jeres kærlighedsjulekalender #6

image

Dagens kærlighedshistorie kommer lidt tidligere end sædvanligt, men så har I hele søndagen til at lune jer på Mettes historie:

Jeg var 20 år, havde været single i et års tid, boede i en 2 værelses lejlighed med en veninde og vores hund og levede det vilde singleliv med fester, byture og virkelig meget alkohol. Jeg nød det i fulde drag og skulle i hvert fald ikke have en kæreste!

J-dag var selvfølgelig endnu en anledning til fest og jeg havde slæbt min mor med i byen til en enkel gratis øl og skulle senere mødes med nogle venner et andet sted i byen. Da jeg skal op og ryge sidder der den her virkelig pæne fyr sammen med en kammerat. Han tilbyder mig en øl, og jeg tænker han er en klaphat at tilbyde mig en øl han har fået gratis, så jeg går ned igen. (Ja jeg var ret overfladisk som 20 årig og der skulle altså minimum en drink han selv havde betalt for, til at score mig, det var ikke nok at han var pæn).

Senere på aftenen får min mor øje på ham og synes at ham skal jeg da helt klart score. Han er VIRKELIG pæn så han kan da godt få en chance mere! Mens jeg får en smøg kommer han hen og jeg får endelig min drink. Vi snakker længe om vores fremtidsplaner, drømme, ønsker inden jeg hiver ham med ned til min mor og han begynder at hælde drinks på os. Vi ender med at blive godt fulde og jeg når aldrig at mødes med vennerne. Vi sender min mor hjem og går hjem til mig i snevejr.

Vi ender på sofaen (da min veninde sover i vores fælles seng) og da han tager på arbejde næste morgen, er jeg ret sikker på det bare var et engangsknald som andre før ham også bare havde været det – jeg skulle jo ikke have en kæreste. Derfor ligger jeg stadig på sofaen, med tømmermænd og gårsdagens makeup, da han ringer sidst på eftermiddagen og siger, at han henter mig om en halv time og vil lave mad til mig. I bad, tøj på, prøve at se nogenlunde frisk ud! Han laver lækker mad og jeg ender med at overnatte. (Han har senere fortalt, at han inden han hentede mig, var ude og købe nyt sengetøj og håndklæder fordi han ikke havde flere rene, men gerne ville imponere som en fyr der havde styr på sit hjem.)

Det kan faktisk tælles på en hånd hvor mange gange jeg overnattede i min og venindes lejlighed inden jeg og hund officielt flyttede ind hos ham og hund 2 måneder efter vores første møde.

Jeg mødte hans forældre 9 dage efter vores første møde og vi købte hus 7 måneder senere. I dag har vi næsten lige fejret femårsdag, er gift på andet år og har en søn på halvandet. Han er stadig virkelig pæn, jeg er knap så overfladisk men lykkelig for at lige præcis han ændrede min mening i forhold til at skulle have en kæreste!

I må stadig meget gerne sende jeres historier på tregodegrunde@gmail.com – det er ikke et krav at de skal ende lykkeligt. Ulykkelig kærlighed kan man også lære meget af.

Følg gerne bloggen: Via Facebook Via Instagram Via Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeres kærlighedsjulekalender #5