sms'er fra et ægteskab #18

Kære Elliot

Min elskede, lillebitte og kæmpestore dreng. Jeg elsker dig så højt, at jeg ikke aner hvordan jeg skal få skrevet det her brev. For jeg vil aldrig kunne forklare dig det, så du virkelig forstår det.

Måske forstår du det først rigtigt, den dag du selv bliver far.

Måske vil du så forstå, hvorfor alene tanken om dig, kan give mig tårer i øjnene og en klump i halsen. Ikke af tristhed, men af kærlighed i sin allerreneste form.

Måske vil du så forstå, hvor lykkelig du gør mig, når du hver eneste dag får mig til at dø af grin. Helt nede fra maven. Når du stædigt insisterer på, at salat er din livret og når du jublende farer rundt i stuen fordi du har scoret i FIFA. Når du fatter ironi og sarkasme og er en utroligt stor dreng i en ufatteligt lille krop.

Måske vil du så forstå, hvor afsindigt stolt du gør mig. Når du er verdens mest kærlige og tålmodige storebror og lillebror. Når du navigerer så ufatteligt flot i at være den lille og den store på en og samme tid. Når du demonstrerer den mest ubegribelige fightervilje og aldrig lader dig slå ud af et nederlag – hverken som storebror, lillebror eller som lillebitte ishockeyspiller i alt for stort udstyr og med alt for mange styrt.

Måske vil du så forstå, hvor dårlig samvittighed jeg dagligt har. Fordi jeg ikke føler, at jeg når ordentligt ind til dig så ofte, som jeg gerne vil. Fordi jeg gerne vil være der hele tiden. Fordi jeg gerne vil opleve hver en sejr og hvert et lykkeglimt. Fordi jeg gerne vil vide hvad du føler og hvad du tænker og hvad der gør ondt og hvad der er det bedste i dit liv. Og om jeg gør det godt nok. Men dagene er for korte og dine søskende er for mange og du tilgiver mig gang på gang – uden at ane at du har noget at tilgive mig for.

Og i dag er du 5. Og jeg forstår det ikke. Men dine bukser bliver for korte og jeg klipper hele tiden dine negle. Så selvfølgelig går tiden. Uden at jeg kan følge med. Og selvom det er fantastisk at se dig vokse op og fatte og forstå – så gør det også ondt. Fordi jeg godt ved, at du lige pludselig ikke er her mere. En dag er du væk, som jeg kender dig lige nu. Så er du ikke længere min lille dreng – men en voksen mand. Den dag, du måske vil forstå. Og jeg glæder mig til at møde dig – for du bliver verdens mest fantastiske mand. Det ved jeg, fordi du ligner din far. Og mit hjerte vil sprænges af stolthed – det ved jeg også. Men indtil da vil jeg nyde den du er og den du forbliver. Jeg vil nyde hvert eneste sekund med dig og jeg vil passe på dig og kramme dig og tage imod al den kærlighed og alle de fine små glimt af lykke, som du er så ufatteligt gavmild med.

Tillykke Elliot. Jeg elsker dig.

image

18 kommentarer

 • Dea

  Shit. Så sad man lige og fik tuderen på fem min i x-Factor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg blev også helt rørt, hvor skriver du altså godt Cecilie! Jeg havde et helt specielt bånd til Elliot på Troldestuen, og hvor er det fedt at kunne følge med i jeres liv på bloggen og på Instagram (håber det er okay) 😍 Jeg kan huske at jeg som 21-årig jyde i København tænkte “hold kæft det er en sej familie! Unge, smukke mennesker og de sejeste unger! Det er da drømmen”!. Nu sidder jeg i den lejlighed i Århus, som jeg har købt med den dejligste kæreste gennem 2 år. 24 år lige pludselig. Jeg håber virkelig at vi får den samme happy ending som jer – i hvert fald har vi aftalt at hvis vi får en dreng, så skal han hedde Elliot 😉 En stor krammer til jer allesammen!
  Sarah (Troldestuen 2014)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Sarah. Det var altså dagens højdepunkt, at læse din kommentar! Tusind tak! Jeg kan tydeligt huske hvor glad Elliot var for dig – og hvor hårdt det var, da han skulle videre. Nu er det Hugo, der går på Troldestuen. I fredags sagde vi farvel til den pædagogmedhjælper, der afløste dig – og om en uge starter en ny, som jeg også har fået lov til at være med til at ansætte. Jeg er så glad for at høre, at du har det godt. Og hvor er det dejligt, at du har lyst til at følge med herinde. Jeg giver Elliot et stort kram fra dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Kære Cecilie!
  Tillykke med din lille, store dreng!
  Dette er første gang, jeg kommenterer her på din fine blog, selvom den faktisk er gået hen og blevet én af mine yndlings, på ret kort tid.
  Vil egentlig bare takke dig, for dette smukke indlæg. Du ramte lige præcis den følelse, jeg kender så godt overfor min lille, store datter! Det rørte mig meget.
  Du er uden tvivl en helt fantastisk mor, så Elliot er ligeså heldig, som du er!
  Varme hilser fra en fellow-Østerbro mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Anne-Sofie. Velkommen til og tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive! Jeg bliver bare så glad! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er det bare smukt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  En kærlighed så stor❤️ og heldig er han også at have dig, som mor😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasper

  Hvor er det fantastisk flot skrevet Cecilie! Han er nemlig en helt specielt fantastisk dreng, også for os der ikke er familie af kød og blod! Stort tillykke til den sejeste minion jeg nogensinde har mødt, det er helt utroligt at han allerede er 5! Hils ham mange gange fra alle os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak Jasper! Og du har altså en stor aktie i, at han er blevet som han er! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fantastisk fint og rørende skriv! Stort tillykke med din lille – store – dreng!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er meget rørt over dette smukke, fantastiske indlæg! Stort tillykke med ham ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Så smukt skrevet! Stort tillykke med Elliot!🎉😊 håber dagen blir ligesom han ønsker den. Hurra hurra hurraaaa!🇩🇰🇩🇰😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sms'er fra et ægteskab #18