Få et gavekort på 100 kr. - og deltag i konkurrencen om 5000!

Kærlighedsjul #8

img_2744

Dagens historie er dejligt ærlig – og handler om det dér med, at kærlighed ingen alder har.

For tre et halvt år siden var jeg 34 år, mor til to dejlige drenge på otte og tretten år, og så var jeg lige kommet ud af verdens kedeligste forhold af tre års varighed.

Jeg sluttede hurtigt fred med at skulle være single, og for mine drenges skyld, ville jeg ikke have en mand inden for dørene igen.

Efter at have levet i sådan et kedeligt forhold med minimal intim kontakt, følte jeg mig mere end klar til at udforske nogle af de mere frække datingsider. Jeg trængte ærlig talt til, pardon my french, at blive taget godt og grundigt!

Jeg oprettede hurtigt en datingprofil, og med det samme væltede det ind med beskeder fra meget sexlystne mænd, som da hellere end gerne ville hygge med mig.
Der var så mange beskeder, og mine hænder og fingre var så ømme og trætte af hele tiden at svare. De fleste af disse mænd, virkede lige en omgang for sleske, men jeg håbede stadig på at der også fandtes en ordentlig fyr derinde.

Da jeg endelig var ved at give op, var der pludselig en besked fra en ung!! fyr på 24 år, som havde set min profil, og tænkte at det kunne være frækt at mødes med sådan en ældre kvinde som mig.
Pludselig var min opmærksomhed vakt, og jeg tænkte; why not, det skal da prøves. Og så virkede han tilmed både sød og sympatisk!

Der gik ikke lang tid fra til de første skriverier fandt sted, og til vi havde hed sex i min dobbeltseng. Vi mødtes og havde sex flere gange hver uge, og han gjorde mig glad, fik mig til at føle mig smuk og begæret.

Der i mørket, efter sex, havde vi lange og dybe samtaler, fortalte hinanden om vores liv. Der gik det op for mig, at aldersforskellen ikke betød noget, vi var jo bare to elskende, der nød hinanden.

Efter nogle måneder, skulle han være vagt på Roskilde festival i ni dage, og allerede inden han skulle afsted, havde jeg med vemod gjort op med mig selv, at vi ikke skulle ses mere, når han kom hjem. Han var alt for ung, han skulle videre, ikke være sammen med sådan en gammel en som mig.
Desuden kunne hverken han eller jeg præsentere hinanden for vores familie og venner. Den KUNNE man jo ikke!!
Jeg prøvede ihærdigt at bilde mig selv ind, at jeg ikke var forelsket i ham.

Imens han var afsted, greb jeg mig selv i at tænke på ham hvert vågne minut, og jeg mærkede suget af savn efter ham.
Vi skrev sammen hele tiden, skrev at vi savnede hinanden. Alligevel holdt jeg stædigt fast i, at det ikke skulle blive til mere. Jeg tog endda på en halvhjertet date.

Da de ni dage var gået, og så snart han var kommet hjem, skrev han og spurgte om han måtte komme forbi samme aften.
Puha! Sommerfuglene baskede kraftigt med vingerne, mit smil gik fra øre til øre, og jeg glædede mig til at se ham. Glemt var alle de tanker om at vi ikke skulle ses igen.

Mit hjerte bankede, da jeg gjorde mig klar til at han skulle komme. Da jeg åbnede døren for ham, kyssede vi langt og længselsfuldt.
Da vores kroppe mødtes i sengen, da vi elskede med hinanden, tænkte jeg, at sådan gør kun folk, som elsker hinanden.
To dage senere, sagde han at han elskede mig. Mit hjerte sprang et slag over, og kunne kun sige det samme til ham.

Nu er der som sagt gået tre et halvt år.
Vi er stadig sammen.
Jeg har fået en smuk ring på fingeren, og vi er blevet forældre til de dejligste tvillinger på to år og til en lille en på ti uger. Og mine store drenge er så stolte over deres små søskende, og de har fået en rigtig god ven i min kæreste.

I virkeligheden kan man ikke bruge aldersforskellen til noget. Det handler om kemi!

Jeg løber snart tør for historier – så send endelig din til mig på tregodegrunde@gmail.com

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få et gavekort på 100 kr. - og deltag i konkurrencen om 5000!