Det dér bryllup

Kan jeg undvære sukker i tre uger?

IMG_0959

Ja. Det er urtethe, der står og damper i vindueskarmen. For nu udfordrer jeg lige mig selv. Og nu udnytter jeg lige, at der er flere tusinde, som kan holde øje med mig.

Jeg vil undgå sukker i tre uger. 21 dage. Alle former for tilsat sukker.

Bum.

Hvorfor? Fordi jeg er interesseret i at se, hvad det vil gøre ved mig. Fordi jeg mistænker at mit sukkerindtag gør mig til en mere irritabel udgave af mig selv. Og fordi jeg skidegerne vil kunne passe de dér bukser, som jeg 16 måneder efter fødslen af Hugo, stadig ikke kan klemme mig ned i. Ikke fordi jeg er ked af min krop eller utilfreds med mig selv – jeg vil bare gerne være gladere for den. For min egen skyld.

Jeg starter i dag. På en tirsdag. Måske virker det bedre end alle de mislykkede mandage. Og der kommer en update hver tirsdag.

Hvis der er nogen, der vil være med, så sig lige til!

Fuck. Nu udgiver jeg…

22 kommentarer

 • Pernille

  Der er gode råd at finde på http://www.madbanditten vedr sukkerafhængighed og ” afvænning”…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg spiser lige den kæmpe skildpadde, jeg siger med i hånden, så er jeg på!

  Jeg kan ikke passe noget af mit tøj længere, og har rygrad som en regnorm. Men som min 2 årige søn altid siger, når der er noget vi skal: Vi prøver :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Sådan!
  Jeg har været sukkerfri siden 16 august, var blevet så led af følelsen i min krop (og vægt)
  Når du først kommer igang er det faktisk let, især hvis du vil spise frugtsukker? Hvis du gør det, kan jeg anbefale æble med rå lakrispulver 👍🏻
  Og efter et par uger vil det lækre slik/kager faktisk ikke smage så godt, det smager alt for sødt.
  You Can Do it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvor dejligt at høre! Og jeg i den grad tænkt mig at spise frugtsukker – og vil helt klart prøve det med æbler og lakrids! Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg er på fra i morgen og 2 måneder frem, for der flyver jeg nemlig til Vietnam og skal rejse rundt i asien i 5 måneder.
  Jeg har gjort det før i 4 uger og jeg lover dig, at efter de første 5 dage bliver det meget lettere! Men sørg for at have god frugt, nødder mm.
  Held og lykke og sejt af dig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God fornøjelse – jeg springer dog over denne gang.
  Jeg har tidligere holdt sukkerfri november, og de første par uger var ufatteligt hårde. Lige pludselig var første uge af december dog gået, før jeg kom i tanke om, at sukker igen var tilladt. Ren spild af julemåned :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Maria

  Ååååååh gid mm rygrad ikke var som en slatten regn orm….for så havde jeg været på… Har nemlig intet tøj jeg passer her 7 måneder efter min 3. Fødsel 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  En eller anden (anden!) dag, vil jeg gerne være med. 😉 Men ikke nu. Ikke i dag, hvor det eneste pålæg vi har i huset er nutella. 😂
  Min lillebror gjorde noget lignende for 2-3 år siden.. og har stort set ikke spist sukker siden. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Megasej beslutning! You can do it :)
  Jeg skal på ferie i to uger om 6 dage, så melder mig ikke lige nu… det ville næsten være for urealistisk ;) Men min kollega gjorde det samme i foråret, fordi hun havde læst et sted, at det tager 21 dage at bryde en vane, og det lykkedes hende – og hun fortsatte i meget mere end 21 dage, fordi hun fik det så godt af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnneLotte

  PS. Jeg melder mig også under fanerne. Vi kan godt. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Sådan! Og tak for tips – jeg kan godt mærke at jeg skal have alternativer liggende klar. Har lige haft en mindre sammenbrud i mit køkken – haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Lotte

   Jeg så godt ostemaden på snappen. Spruttede af grin :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnneLotte

  Det kan du godt, du skal bare sørge for at have gjort dig klart, hvad du vil gøre, når sukkertrangen melder sig? Jeg gjorde det i 7 uger, og havde på forhånd aftalt med mig selv, at når jeg blev sukkersulten, måtte jeg gerne spise fx chips. Knækbrød med ost blev også min redning indtil den værste trang var væk. Men det vigtigste er, at man har gjort sig nogle overvejelser omkring, hvad man vil erstatte det med, så trangen ikke overvælder en, og det bliver en dobbeltkamp. Og sats stort. Sig minimum 5-8 uger. Tre uger er det det tager, bare at komme over de værste abstinenser ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck, nu melder jeg mig ‘in’ – her offentligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det dér bryllup