Kaos, kys, konflikter, kokkerering og koordinering

Kaos, kys, konflikter, kokkerering og koordinering

Hov, hvor er I endt henne? Hvor er de tre gode grunde til alverdens ting? De er her stadig – det er bare ikke længere Cana, der skriver dem. Det er mig – Cecilie. Jeg er 27 år gammel og mine tre gode grunde hedder Sia, Elliot og Hugo. Mine tre børn.

Jeg har fået æren af at overtage denne blog. Egentlig overtager jeg ikke andet end navnet og de af jer, der stadig har lyst til at læse med.

Og hvorfor skal I så blive hængende? Det skal I fordi jeg har en god historie at fortælle. Det er en historie om at satse lidt i livet og følge sin intuition. En historie om at stå med en positiv graviditetstest i hånden som 21-årig med en kæreste, som man har kendt i en måned. I én måned. Tredive dage. En kæreste, der for øvrigt var 20 år gammel den eftermiddag i april 2009. En kæreste, der i dag er min mand og far til mine tre børn. Mine tre gode grunde til at være blevet voksen i en helvedes fart. Til at tage sig selv alvorligt og tro på at man bliver en pissesej mor, selvom jordemoderen på Gentofte siger at man ville passe bedre ind ude på Hvidovre. Til at tage en chance og satse hele butikken. Til at bevise at det godt kan lade sig gøre at få de dér unger inden det hele er på plads – uddannelsen, økonomien og karrieren.

Og mine tre gode grunde til at ugens højdepunkt er fredag aften klokken 19 og ikke klokken 23. Til at dagene fyldes op med grin, forundring, bekymring og kærlighed. Til at jeg tidligere i dag begyndte at tude, fordi den store selv havde smurt sig en rugbrødsmad med æggesalat – for første gang. Til at knuselske hverdagen med alt hvad den bringer af kaos, kys, konflikter, kokkerering og koordinering.

Men det er også en historie om at skulle finde og genopfinde sig selv i en helt ny verden. At tvivle helt vildt meget – aldrig på projektet eller på hinanden, men på egne evner og formåen. Og det er en kærlighedshistorie om at blive voksne sammen og lære sammen og af hinanden.

Det bliver de små hverdagsfortællinger og de lidt større tanker – og jeg håber, at I vil være med!

Du kan læse mere om mig HER

IMG_9414

 

Følg gerne bloggen:

Via Facebook

Via Instagram

Via Bloglovin

20 kommentarer

 • […] For hun kan altså noget særligt – læs bare hendes simple men alligevelle helt perfekte “Velkomst indlæg” ! Og så elsker jeg hendes sjove updates med sms’er i et ægteskab, læs HER, HER, HER og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Pabian

  Elsker det!!
  Skidegodt skrevet – keep it coming❤️
  //www.leapplus2.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Ibus

  Hvor sejt Cecilie.
  Det skal nok blive underholdende.
  Jeg vil være din tro følgesvend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ fedt Carina:) I´m in! Kh Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg bliver da nødt til at følge med!
  Ikke ofte jeg møder en ‘ligesindet’..
  Jeg er selv 27 år og mor til tre skønne bavianer. Tænk at ham man egentlig troede bare skulle være en gymnasieflirt endte med at blive faren til mine børn og min klippe her i livet. Crazy shit!
  Glæder mig til at læse med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   EJ hvor er det sjovt – og her troede man lige at man var helt speciel :)
   Er glad for at du følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Super godt oplæg! Jeg er med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg er med.. Og glæder mig til at følge dig og dine 3 gode grunde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så absolut også stadig med.
  Du lyder lige så god med ord som Cana B. ;-)
  Og yay… godt gået med ham der manden ;-D
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 3godegrunde

   Det er jeg glad for! Og ja det er da meget godt gået, ikk? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det lyder godt!
  Jeg hænger stadig ved og glæder mig til at læse med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] TreGodeGrunde.dk. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise L

  Jeg glæder mig allerede til at læse med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 3godegrunde

   Og jeg glæder mig allerede til at skrive mere! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaos, kys, konflikter, kokkerering og koordinering