Må jeg komme med på arbejde?

Ked af hvad?

img_1455

Jeg har fået en helt skæv start på den her uge. Jeg har været ked af det. Sådan rigtigt ked af det. Men en knude i maven og en lyst til at hyle.

Og jeg aner ikke hvad det handler om.

Jo jo. Det regnede i mandags, der var det dér med forsikringen, opladeren til min computer er gået i stykker og Hugo blev bidt i vuggestuen i går. Til blods. Irriterende ting. Men ikke noget, som normalvis ville kunne forårsage hele dage med ked-af-det-hed. Jeg kunne ærligt talt ikke kende mig selv – og har vist aldrig været så moody uden at have en graviditet at skyde skylden på.

Og når man har det sådan, så kan det godt være en udfordring at have valgt at leve af at være på. At leve af at fortælle folk om det, der sker i ens liv og i en selv. For jo – jeg kunne selvfølgelig sagtens skrive lange klagesange og hælde alle mine følelser ud over jer. Men det gider jeg ikke. For jeg får det ikke bedre af at svælge i det negative. Jeg orker ikke at være en brokkeblogger. For jeg brokker mig ikke. Ikke dermed sagt at jeg altid er glad eller at jeg aldrig har noget at brokke mig over. Jeg bliver bare stille. Fikser det med mig selv i mit hoved.

Og nu er alt godt igen. For der var jo ingenting. Et hormonelt udsving eller måske bare noget, der ikke behøver at forklares eller findes en årsag til. I hvert fald ikke når det ikke er mere alvorligt, end at det kan kureres med en god nats søvn, kram fra mine børn og formiddagsskumfiduser på kontoret.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

12 kommentarer

 • Jeg synes sukker-teorien lyder klog.

  Anyways; kram herfra. Vi kender alle de der dage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan nogle dage eller uger har vi alle – og heldigvis for det. De gør nemlig alle de andre dage endnu bedre, og ellers kan lidt chokolade altid hjælpe det hele lidt på vej 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Du har ret – det gør de gode dage endnu bedre 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kram på dig, søde Cecilie<3 Jeg havde det på samme måde for et par uger siden – i 4 (!!!) dage! Når selv ikke 'Kingston Town' kan kurere humøret, så er den gal! Jeg skulle måske ha' forsøgt mig med skumfiduser;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kram tilbage – og ja, prøv med skumfiduser næste gang! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  ❤️ Alle har sgu dage som dem du beskriver her. Jeg har i hvert fald. Jeg synes det er dejligt, at få den side af dig med også. Det gør dig ikke til en brokke-blogger. Tværdimod! Det gør dig til en hel person. Ked af at jeg ikke kunne joine jeres housewarming i går. Jeg var en brokke-blogger med maveonde 😷🙈 Møs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenemd

  Måske det også kan være en reaktion på sukkerstart igen ? Jeg blev inspireret til sukkerstop af dig ,og har lige overstået første sukkerfri uge. Har oplevet at det har påvirket mit humør meget. Oplevede at føle mig helt deprimeret den ene aften. Kom til at tænke på om det også giver udslag den anden vej – altså når man begynder at spise lidt sukker igen ?
  Men dejligt du har det bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det har jeg faktisk slet ikke overvejet, ‘en det kan da egentlig meget vel være! I så fald ville jeg sgu hellere undvære sukker igen – for det var faktisk langt lettere end at være sur og tvær :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  <3 <3 Men det er også helt ok at være ked af det i ny og næ, selvom man helt bestemt ikke behøver at svælge i det. Og også selvom du ikke har noget specifikt at være ked af og egentligt har det rigtig godt som udgangspunkt. Og måske er det en god ting i ny og næ, så man husker at sætte ekstra meget pris på alt det gode. Husk at passe på dig selv! Hav en god aften med din søde familie og god bedring med Hugo. Kh og gode tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må jeg komme med på arbejde?