Kære Sia

KONKURRENCE: Vil du med til koncert?

12191022_10153565952041418_8141324795380641245_n

Jeg har fået en ny ven. Han hedder Thomas og han er gift med en af mine allerbedste veninder. Han har ikke kendt mig særligt længe – men jeg har kendt ham i næsten 10 år. I 2006 var jeg nemlig til Thomas Helmig koncert med min mor og hendes veninde. KB Hallen var fyldt med kåde kvinder +40. Og mig. Og Thomas Buttenschøn, som var på som opvarmning. Han sang “fantastiske mandag” og “præsident i USA” – og så var jeg solgt. I 2007 tog jeg til USA – 19 år gammel, helt alene og i et helt år. På min iPod nano havde jeg Thomas’ første album liggende – og jeg hørte stort set ikke andet. Det var lidt som at komme hjem, når jeg tog mine høretelefoner på og gik en tur til lyden af “rødvin fra i går” og “november i København”.

For et par måneder siden sad Thomas her i vores stue og afslørede, at han var ved at indspille et helt album til Cana. Cana’s album. Han ville give det til hende til deres bryllup. Og så spillede han “miss Denmark” for os på sin iPhone. Og så skulle jeg holde på den hemmelighed i et par uger. Med sangen på hjernen.

Til brylluppet tudede jeg til “as long as you let me” og dansede til “crazy mama”. Og den 3. December har jeg tænkt mig at gøre det igen. Til den udsolgte releasekoncert for Cana’s album – på Rust i København. Jeg glæder mig helt vildt. Og jeg har fået lov til at invitere en læser med! Jeg udlodder 1 x 2 billetter allerede i morgen aften. Så skynd jer at skrive en kommentar, hvor I fortæller mig hvem I vil tage med, hvis I vinder!

I mellemtiden kan I varme lidt op til udgivelsen den 4. December – med “miss denmark” og skønne billeder fra det fantastiske #buttenbryllup:

 

26 kommentarer

 • Laura

  Jeg vil tage min kæreste med – han tager så tit mig med. Han bor lige nu i KBH og jeg i Aarhus – men lige om lidt i Østrig for en tid. Jeg vil nyde at dele en aften med ham – og med jer. Med dejlig musik som omdrejningspunkt. Danse, lytte og danse lidt mere. Jeg krydser mine fingre og håber på at få fornøjelsen på næste onsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nellie

  Jeg ville tage min kæreste med, han tager 10 uger til Thyborøn pga studie og kunne være rart med en børnefri date inden! Han synes Thomas Buttenschøn laver så rar musik, og han har altid sagt at man ikke er seriøs med en pige før man har sunget “smukkere end smuk” for hende ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg ville tage min søde veninde med, som jeg ser alt for sjældent, og som altid blev hidsig – den gang for 7 år siden, når de spillede Thomas i fitness centeret når vi trænede sammen- for så kunne man jo ikke høre det ordentligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Jeg ville tage min søde mand med og nyde at holde om ham mens vi hører de smukke kærlighedssange. Og så vil jeg glæde mig til endelig rigtigt at møde Cana, som jeg har “kendt” i ca 4 år uden at vi rigtigt har mødt hinanden.
  Håber og håber;-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sophie

  Jeg ville tage min dejlige kæreste med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville tage min ekskæreste med. Vi går og overvejer om vi skal finde sammen igen, da vi efter 2 års adskillelse stadig ikke har sluppet hinanden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg vil elske at tage min kære Mutti med. Vi har siden Thomas blev kendt fulgt med. Vi har begge alle cd’er og hører dem flittigt. Jeg har været til MANGE koncerter i mit liv, men det er kun Thomas koncerter hvor jeg kan hvert et ord i teksterne.Jeg havde faktisk CD’erne med på hospitalet, da jeg fødte min søn.
  Jeg er pjattet med musikken og vil sætter stor pris på sådan en koncert sammen med min Mutti.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Årh jeg ville tage min dejlige veninde Line med, som har fødselsdag i morgen! :-) Jeg kan desværre ikke invitere en kæreste men kærligheden til ens veninder skal også fejres! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jaaaaa! Nu krydses der alt hvad der muligvis kan:) jeg ville tage min dejlige mand med, vi har endnu ik været på en date siden vores søn kom til verden for et år siden <3 tænker det ville være den perfekte første date efter vi er blevet forældre, altså at lytte til kærlighedssange om Thomas og Cana. Det første år er gået så stærkt, at vi nærmest ikk har nået at nyde hinanden men mest bare vores dejlige søn:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg vil tage min kære søster med. Hun bor i København og jeg i Jylland og vi ses alt for sjældent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil utroligt gerne tage min mand med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Nygaard

  Jeg ville tage min søde kæreste med. Lige nu bor han i København, og jeg i Aarhus, men til februar bliver vi nødt til at deles om hans 20 m2 på ubestemt tid, da jeg skal i praktik og endnu ikke har tag overhovedet.
  Jeg tænker en koncert ville være en dejlig ting at opleve sammen (og komme lidt ud af lejligheden). Samtidig er han ikke voldsom begejstret for Thomas, men jeg tror kun det er fordi han endnu ikke har set ham live – for når man har det, kan man ikke andet end at knus-elske Thomas :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil tage min nye kollega Pia Bigum med. Hun er tilflytter fra det nordlige Jylland og bliver nød til at integreres ordentlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Min bedste veninde! Hun er der bare for mig og hjælper til, hvor hun kan. Det skal da belønnes med biletter til hendes yndlings kunstner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Min søde dejlige mor, som altid giver så meget. Så vil jeg gerne kunne give hende lidt igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Boisen

  Hvis jeg skulle være så heldig, ville jeg tage min dejlige mand med❤️ Vi kunne virkelig godt trænge til “kæreste-tid” i en travl hverdag m 2 børn. Jeg har faktisk undervist Cana i sin tid, da hun og hendes mor havde hest stående på Broagerlands Rideklub, og det kunne være så skægt at møde hende igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Olesen

  Min veninde Malene fordi hun trænger til opmuntring, efter en dum lastbil kørte op i hendes bil forleden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelika

  Min veninde Sofie. Fordi hun hjælper mig og min mand hver gang det brænder på, ligemeget om det er med børnepasning, lån af bil, gode grin, gode råd eller bare tryghed og en skulder at græde ved ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Jeg vil så gerne med – sammen med min mand ❤️ Vi skal tage turen fra Århus, men for pokker hvor vi bare trænger til at komme ud sammen, se lidt på hinanden og kramme (uden to skønne unger om benene også). Mellem syge børn og utroligt mange jobansøgninger, så kunne en dag og aften med smuk musik i Kbh. være lykken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg bor selv i Odense og har ikke mulighed for at tage til storbyen den pågældende dag – men min skønne, skønne veninde fra Herlev skal da vinde disse billetter i stedet for mig. Hun fortjener en aften med en anden veninde en mig, hvor hun kan tænke på alt andet end eksamensræs, som fylder meget hos hende pt.
  Trods afstand mellem os er hun verdens bedste veninde for mig – og hvordan giver man tilbage for sådan noget? Måske med en koncert med Thomas?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Min mor! Hun trænger til en god og gratis oplevelse ovenpå et alt for travlt og begivenhedsfuldt år, hvor hun har arbejdet, er blevet mormor og farmor, Har flyttet for sine forældre og to af sine børn OG til sidst har mistet sin far. Puha, jeg krydser fingre og håber jeg kan få lov til at give hende den oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand! Som førstegangsforældre og en omgang kolik, er det ikke meget vi har “tilladt os” at besvære andre med et grædende barn. En tur i storbyen bare ham og jeg ville være fantastisk :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Filstrup

  Min veninde, Mette, og jeg fortjener en fed aften :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg vil tage min bedsteveninden med :) Så vi kunne havde en helt fantastisk aften med en masse dans

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville tage min bedste veninde med – siden jeg blev mor for 2,5 år siden har jeg i dén grad forsømt vores gode dansestunder, så det ville være fedt at kunne hive hende med til en koncert :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Riisberg

  Jeg ville tage min søde veninde Laura med. Vi er to jyder der trænger til at komme til København for at danse!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Sia