sms'er fra et ægteskab #19

Kulminationen på 28 års tv-kærlighed

IMG_0074

Må det her være. Jeg blev født en fredag aften kl. 20 nul nul og har siden været en sucker for alt, hvad der bliver sendt i tv på netop det tiddpunkt. Og nu sidder jeg backstage og lige om lidt bliver Cana og jeg kaldt ind i Vild med dans-studiet. Og det er ikke kun stort fordi det er fredag aften og fordi klokken er tæt på 20. Det er stort fordi det er min gode, gode ven, det handler om. Thomas skal danse cha-cha-cha og jeg glæder mig helt vildt! Det føles som en evighed siden jeg jublede over at han havde sagt ja og siden har jeg set mange lettere kluntede moves fra hans side. Men nu er han (fandeme) blevet god – og nu sker det!

Stem! Ikk? TBM til 1234 – og se om I kan spotte en heppende jubelidiot blandt publikum. Jeg har i hvert fald erhvervet mit livs første knald-røde læbestift og jeg er klar! Juhu!

IMG_0068

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sms'er fra et ægteskab #19