Ugen der gik #116 (med søskendesamling, rund fødselsdag og skovbørnehave)

Lagt ned

Det kan tælles på utroligt få hænder, hvor mange sygedage jeg har haft siden jeg blev mor. Det er lidt som om, at det meget hurtigt gik op for min krop, at der ikke var tid til den slags pjat – og udover et par bihulebetændelser, en forkølelse her og der – og en enkelt omgang omgangssyge, har jeg været sygdomsfri i de otte år, der pludselig er gået.

Indtil i dag. Indtil i går aftes, hvor vi havde bestilt pizza og jeg pludselig ingen appetit havde, selvom min yndlings af slagsen stod og duftede lige foran mig. Den med gedeost, pesto, soltørrede tomater og kartofler på. Havde ondt i maven resten af aftenen og gik i seng, ligeså snart jeg havde klippet fredagens podcastafsnit færdigt.

Og så bimlede min alarm klokken 5:40 i morges, som den gør for tiden. Og jeg tvang mig op og ud på badeværelset, hvor jeg kastede op og derefter tog en alvorssnak med mit ligblege jeg i spejlet. Om at det var okay at melde sig syg, når man havde det sådan dér. Og så listede jeg tilbage under dynen og bad Thor om at lege, at jeg ikke var til stede og stå for hele affodrings- og afleveringsshowet selv. Og så sov jeg. Til klokken 10:30. Som i halv elleve! Så længe har jeg vist heller ikke sovet i de otte år, der pludselig er gået.

Det, der var tilbage af dagen, blev brugt i sofaen. Med en dyne og et par afsnit af Greys Anatomy, som jeg aldrig fået set – og som min mor og mine søstre længe har forsøgt at overtale mig til at give et skud. Jeg kan godt se, hvor de kommer fra. Og jeg kan også godt se, at det var en virkelig usmart beslutning at lade sig forføre af en serie i titusinde afsnit så tæt på eksamen.

Nu er det aften. Jeg har brugt eftermiddagen på at undertrykke kvalme og hovedpine og lege nærværende mor fra sofaen – og nu sover ungerne og jeg gør vist snart det samme. Igen. Lagt ned.

Godnat!

fullsizeoutput_9e

 

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

5 kommentarer

 • Henriette

  Rigtig god bedring – og undskyld for at jeg åbenbart er så “slem”, at jeg blev helt lettet over, at du nåede at klippe jers afsnit til denne uge. Jeg er tilsyneladende verdens største egoist, men på den anden side er det jo også en stor ros til jer – sådan håber jeg du vælger at opfatte det. Endnu en gang: god og hurtig bedring :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Som trofast Grey’s Anatomy seer kan jeg kun sige, at de næste 14 sæsoner bare bliver bedre og bedre! Glæd dig, det er virkelig vanedannende. Og god bedring <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  God bedring, smukke menneske 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er også først kommet i gang med Greys Anatomy inden for det sidste halve år og er næsten ved sæson 5’s afslutning. Glæd dig. Den bliver kun bedre! Og rigtig god bedring, Cecilie 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, god bedring!
  Jeg har (for første gang i flere år) været syg i længere tid. Næsten en måned. Ikke at jeg så formår at melde mig syg på job dog, bilder mig ind, at jeg er uundværlig, når vi har så meget sygdom i forvejen. Hvilket selvfølgelig er dybt åndsvagt, usandt og lidt uansvarligt, når jeg arbejder med syg og svage mennesker. God du fik det gjort.
  Nu har jeg heldigvis ferie, og håber jeg kan bruge den på at blive helt frisk (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #116 (med søskendesamling, rund fødselsdag og skovbørnehave)