Minder, traditioner og første skoledagsshopping

Londonfortællinger

I London har jeg:

Haft mit eget hotelværelse på verdens fineste sted – Mimi’s Hotel i Soho. Med en decideret fantastisk seng, et par kvadratmeter gulv, tunge velourgardiner, loungemusik på gangene og ild i pejsen i lobbyen.

img_7079

Fået en goodiebag fra Nilens Jord (som var dem, der havde inviteret), som jeg forestiller mig ville gøre selv den mest garvede beautyblogger en smule benovet. Og brugt oceaner af tid på at lege med produkter hver morgen.

img_7081

Spist voldsomt lækre burgere med Christina på Gourmet Burger Kitchen. En anelse heldigt, eftersom vi var så åndssvagt sultne, at vi hoppede ind på det første sted, der så nogenlunde tilforladeligt ud.

img_7112
Ladet mig fascinere af bath bombs på Oxford Street – og udforsket hyggelige sidegader.

img_7185

img_7186

img_7110

Drukket Aperol på Coppa Club og spist den lækreste sushi, jeg nogensinde har smagt på Engawa.

img_7109

img_7184

img_7108

Spist voldsomt lækker morgenmad og drukket store kopper kaffe – serveret i deciderede skåle – på Le Pain Quotidien.

img_7183

img_7182

Deltaget i Allergy Awards, som var omdrejningspunktet for turen. Og set Esben Lunde Larsen åbne showet og hørt en masse interessante talere.

img_7180

img_7181

img_7179

Drukket Espresso Martini med Berit, der grundlagde Nilens Jord med sin mand. Det var voldsomt interessant og fascinerende at høre deres historie – og jeg har verdens største respekt for hende. Hun kørte rundt til hver eneste Matas i landet med sine små børn og fik solgt produkterne ind – og de har helt fra start haft fokus på naturlighed, allergivenlighed og høj kvalitet. Og så bliver jeg altså bare ved med at smøre mine nye cremer i ansigtet, hvis jeg kan få lov til at se ud som Berit når jeg bliver bedstemor.

img_7175

img_7157

img_7176

Oplevet ægte Londonvejr. Men det kunne også noget.

img_7178

img_7177

Spist mit livs bøf bearnaise på Berners Tavern, som må være den smukkeste restaurant, jeg nogensinde har sat mine ben på.

img_7174

img_7172

img_7149

img_7173

Forelsket mig en lillesmule i Ida, som er Nilens Jords forholdsvist nye pr-dame. Jeg følte, at jeg kendte hende – og det viste sig, at vi har en masse fælles venner fra gymnasietiden og med garanti har drukket os fulde til en del af de samme fødselsdage og studenterfester, for pludselig ti år siden. Ida er hamrende sjov og sindssygt dygtig – og så elsker jeg, at man åbenbart både kan være hard core business woman og en lillesmule kikset og skødesløs på samme tid. Hun havde styr på hele verden og multitaskede, så jeg aldrig har set noget lignende – og så glemte hun sit pas på hotellet og havde bestilt bord på en lukket restaurant. Jeg er solgt.

img_7189

Fløjet hjem til min mand og mine unger. Helt høj på god mad, lækre drinks og godt selskab. Og fyldt med energi til alt det, der venter.

img_7171

God aften!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

3 kommentarer

 • Ann

  Det lyder som verdens bedste tur, jeg er i hvert fald (nærmest ondt i maven) misundelig over den goodiebag der ventede dig på hotelværelset – dén var lækker.. Vandt Nilens Jord nogle awards?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det var en fantastisk tur, selvom Nilens Jord desværre ikke vandt i år. Og ja, den goodiebag var fuldstændig sindssyg og det er nogle vildt lækre produkter. Du kan jo krydse fingre for en konkurrence i nærmeste fremtid ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Schive

  Ej! Det lyder som en perfekt tur, og tager mig tilbage til mine egne ungdoms-London-rejser med en pludselig, ekstrem lyst til at opleve alt det, du har oplevet! Du fik lige malet et skønt skønt billede for mig, der gjorde specialeskrivningen lidt mere tålelig, men samtidigt fik mig til at ærgres over ikke også at kunne opleve Londons charme i dette sekund ;) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minder, traditioner og første skoledagsshopping