SU-venlig take away

Lufthavnshilsen

img_7063

Jeg kom til at drikke tre øl og en halv dark and stormy for meget til gårsdagens koncert, som i øvrigt var helt vildt dejlig. Det var så skønt og tiltrængt at komme lidt ud med min mand. Vi har eddermame haft gang i alt mulig ballade på det sidste – og jeg kan ikke komme i tanke om hvornår vi sidst var ude sammen uden vores unger. Jeg blev fragtet hjem i en slingrende ladcykel noget over midnat – og faldt i søvn lidt for tæt på halv to.

Og nu sidder jeg i lufthavnen. På Lagkagehuset, som jeg netop har støttet med en mindre formue. Prioriterede hårkur frem for morgenmad (…) derhjemme – og den crossaint, som Thor faktisk havde hentet til mig i seveneleven, fik Hugo på en eller andet måde charmeret sig til størstedelen af.

Jeg skal, som jeg fortalte i fredags, til London med Nilens Jord og Christina. Christina, som i skrivende stund er på vej mod lufthavnen. Da jeg sad i metroen, var hun netop trådt ud af badet – og jeg blev fuldstændig svedt på hendes vegne og kom vist til at smitte hende lidt med min god-tids-fanatisme.

Nu vil jeg smide det her indlæg ud i det uendelige – og så vil jeg kaste mig over nogle løse ender, som jeg ikke gider slæbe med til London. Husk, at I kan følge med på Snapchat (cecilieund), som jeg satser på at opdatere ligeså flittigt, som jeg har for vane.

God søndag!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SU-venlig take away