Sidste år i Oktober

Må jeg komme med på arbejde?

img_1868

Er landet i min andedam med Elliot. Han er blevet installeret i vores lyserøde sofa med sin iPad. Og nogle rester fra gårsdagens housewarming – en mangosmoothie og et par skumfiduser.

Han trængte til en fridag. Det fortalte han mig på sin egen måde i går, da jeg afleverede ham i børnehaven. “Jeg savner dig altid når jeg er i børnehave, mor“.

Det er løgn. Han savner mig ikke altid når han er i børnehave. Han savner mig måske i glimt. Og i disse dage er de glimt tydeligvis flere, end de plejer at være. Og så er det fandeme dejligt at have muligheden for at love ham en fridag.

Hvad kunne du tænke dig, at vi lavede i morgen?” spurgte jeg ham i går aftes. Og svaret kom prompte. Han ville gerne med mig på arbejde. “Hvad med tivoli?” prøvede jeg. Forgæves. Han ville bare med mig på arbejde. Så nu er vi her i et par timer. Han ser Ramasjang og jeg skriver indlæg og besvarer mails. Og så prøver jeg at lokke ham med Tivoli igen om en times tid. Han afviste godt nok pure på vej herind. “Jeg vil bare gerne være på dit kontor, mor!“.

Og jeg kan faktisk godt forstå ham. For her er fandeme hyggeligt. Og der er flere mangosmoothies og skumfiduser ude i køkkenet.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

 • June

  Dejligt med den mulighed! Men hvorfor lokke ham med Tivoli-tur, når han bare gerne vil slappe af på kontoret? 😊 gem Tivoli-turen til at han rigtig gerne vil afsted! Det bliver det hyggeligste for alle! Altså.. Det er jo ikke for at træde dig over tæerne (det håber jeg at du godt kan læse) 😊
  Hav en dejlig dag! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Du har fuldstændig ret! :) Da jeg skrev indlægget antog jeg bare, at han hurtigt ville komme til at kede sig – men det skete ikke. Han har faktisk sjældent hygget sig så meget – så vi droppede selvfølgelig tivoli :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste år i Oktober