21 spørgsmål om kærlighed (Far til fire piger)

Mælkeminder

IMG_0643annonce

 

Jeg blev forleden spurgt, om jeg ville deltage i en kampagne om mælk – for Mejeriforeningen. Jeg skulle sammen med Cana optage en video, hvor vi havde en samtale om mælk. Om hvad mælk betyder for os og har betydet for os.

For mig er mælk i høj grad lig med barndom. Jeg kan huske hvordan mælkekartonerne så ud, da jeg var lille. Med store, hvide blomster på. Og jeg kan huske da der kom 2-liters plastikdunke med mælk – og fornemmelsen af det dér iskolde håndtag, når man hældte det udover sine corn flakes om morgenen. Jeg kan huske hvordan min søster og jeg lavede pulver-kakao – og forventningens glæde, når man så pulveret forsvinde under mælkens overflade. Og jeg kan huske skolemælken. Som ugens duks hentede og slæbte op i klasselokalet på folkeskolen i Søborg.

IMG_0641

I dag betyder mælk ikke ligeså meget som det gjorde dengang – men der går stadig ikke en dag, hvor jeg ikke indtager mælk på den ene eller anden måde. I kaffen især. Men som jeg nævner i videoen, så er et glas iskoldt mælk til en chokolademad altså heller ikke at kimse af.

Jeg har været lidt rundt om de forskellige former for plantemælk – men jeg ender altid med komælk, da det ganske enkelt bare smager bedst.

IMG_0642

Jeg håber, at I har lyst til at se resultatet af den omrokering, som Cana foretog i min stue, da vi skulle filme – og lyset i sofaen ikke var rigtigt. Det er en ret hyggelig lille film, hvor man for alvor kan fornemme hvor forskellig min opvækst har været fra Canas. Bybarnet og bondebarnet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 spørgsmål om kærlighed (Far til fire piger)