Sommerfugle i maven - og en heldig vinder

Minder fra verdens dejligste døgn

Klokken er otte, men det er de seriøse mørklægningsgardiner på vores hotelværelse ligeglade med. Her er kulsort og jeg ligger ved siden af min sovende datter og forsøger at trække vejret så stille som muligt – imens jeg lytter til hendes tunge åndedræt og ville ønske, at lysniveauet på min iPhone kunne være endnu lavere.

i går var den dejligste dag. Sia og jeg tog afsted mod Hovedbanegården om morgenen, tankede op med yoghurt, croissanter, juice, kaffe og et Barbie-blad. Jeg prøvede at tale så lavmælt som muligt, da jeg ringede til Thor for at få bekræftet at Horsens kom før Århus – og togturen gik så fint. Pludselig var vi i Jylland. Vi købte brændte mandler i gågaden og gik i gang med at lede efter en kjole til Sia. Jeg tror, at det er første gang jeg har haft hende med i et prøverum. Hun skulle prøve alt muligt og valget faldt på en mørkeblå velourkjole med paillet-krave. Herefter tjekkede vi ind på vores fine hotel. Her boede jeg faktisk engang med Sia i maven og det var hyggeligt at komme tilbage. Vi tog en middagslur da vi havde facetimet med vores drenge derhjemme. Da vi vågnede igen, gjorde vi os klar og tog ned på en café og spiste aftensmad. Herefter gik vi til Forum Horsens. Vi gik på bakkede villaveje og Sia proklamerede, at her ville hun gerne bo – for her var så stille og roligt. På den tredje stejle bakke kom jeg dog til at sige, at det godt nok var “op ad bakke her i Jylland” i samme sekund som tre indfødte gik forbi os. Jeg mener det ikke – jeg er faktisk ret vild med Jylland og må indrømme, at Niels og Randi fra “gift ved første blik” virkelig giver mig lyst til at flytte herover.

Vild med dans finalen var fantastisk. Sia har hele sæsonen heppet på Ena og Thomas – så det gjorde jeg selvfølgelig også (selvom Stephania er det tætteste jeg kommer på forelskelse i en pige…) og da de vandt, blev hun så glad, at jeg måtte overgive mig og tude en lille smule. Hun dansede hele vejen hjem gennem støvregnen – imens hun sang om Ena og Thomas.

Det har været helt fantastisk at have Sia for mig selv. Jeg er fyldt op med lykke over vores tur og vemod over at den lakker mod enden. Men nu er hun vågnet, så vi vil gå ned til morgenmadsbuffeten og glæde os til at komme hjem til vores drenge!

image

image

image

image

image

 

image

instagram kan I se, hvordan Sia reagerede da vinderne blev udråbt!

 

2 kommentarer

  • Henriette

    Var i Horsens i onsdags og kørte forbi det fine fine julepyntede hotel, jeg tror, i har boet på. Det og resten må have været fuldstændig magisk for din store pige. Og så er det jo også for moderen. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

    Det lyder vidunderligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfugle i maven - og en heldig vinder