Mælkeminder

Morgenchampagne, panisk kjolekøb og generalprøve

IMG_0766

Jeg sidder mæt, træt og glad i min sofa. Vi har netop indtaget tv-pizza til Disney Sjov, Hugo har overgivet sig til søvnen og Thor er trillet til ishockey. En time og tre kvarters træning klokken 20 fredag aften. Den har de regnet godt ud, hva?

Dagen startede – efter aflevering af 1, 2, 3 børn – på Original Coffee i Bredgade. Her skulle min veninde, som skal giftes i morgen, mødes med en af hendes veninder. Og som en lille overraskelse, sad jeg og en tredje veninde også og ventede på hende. Der blev åbnet en flaske champagne og hvinet lidt over, at det er i morgen. Og hun fik vist lidt våde øjne – men hold kæft, hvor må det hele også være vildt lige nu.

Da vi havde krammet farvel, cyklede jeg ned i COS. Den kjole, som jeg egentlig troede, at jeg skulle have på, havde jeg haft krise over i går aftes. Så det var en lille smule panik-agtigt, men endte lykkeligt. Med en virkelig pæn, meget blå kjole. Som sidder som den skal og skjuler det, den skal skjule.

Et par timer senere tog jeg med Sia, Elliot, Cana og Jens ud til Amager – for at se generalprøven på aftenens Vild med dans-show. Ungerne lavede skilte med “stem på Thomas Buttenschøn” – og kom igennem de to timer i studiet.

Nu vil jeg klemme et ekstra stykke pepperoni-pizza med ananas ned. Ja, det blev kompromiset, når den ene ville have hawaii og den anden drømte om pepperoni. Og det er faktisk ikke en dum kombination. Og så vil jeg – selvfølgelig – se Vild med dans – igen. Imens jeg lakerer negle, lægger ansigtsmaske og glæder mig. Helt vildt.

Hav en skøn fredag aften!

IMG_0759

 

2 kommentarer

 • Jeg troede, at pepperoni med ananas var en klassiker? Måske kun hjemme hos mig… 🙈Det er min favorit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hahaha – den findes i hvert fald ikke på menuen hos vores pizzamand – men det er helt klart en ny favorit!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mælkeminder