Ugen der gik #127 (med drømmejob, fest og taknemmelighed)

Morinstinktet og en afblæst sidste skoledag

Den kom i spil halvt i søvne, da Thor gik ind efter Hugo, der klynkede fra sin seng på et tidspunkt mellem tre og fire i nat. Morsansen. Det dér knivskarpe instinkt, man beriges og forbandes med, når man bliver nogens mor. Halvt i søvne registrerede jeg, at den 2-åriges måde at hoste på lød forkert – så da han en halv time senere kastede op midt i dobbeltsengen (og op ad min ryg…) var det hverken med overraskelse eller irritation, jeg vågnede. Nærmere med et “nå ja, selvfølgelig..”, at jeg gik i gang med at hive lagenet af, vaske barnet og placere ham på et par håndklæder, så han kunne sove videre.

Og nu er det formiddag. Han kaster stadig op hver halve time – og ligger i skrivende stund helt tungt og roligt på mine ben, imen han forsøger at holde sig vågen til endnu et afsnit Paw Patrol. Og jeg sidder her – og agerer en form for levende sofa, der kan klemme hans hånd, når den engang imellem finder vej til min – og spørge hvad han nu vil se, når afsnittet er slut.

Jeg skulle have været i skole. Jeg skulle faktisk have været til min allersidste undervisning. De seks uger med valgfag, der skulle forberede os på den kommende bachelorproces, er forsvundet – og fra nu af er vi på egen, og vores vejleders, hånd. Det er simpelthen så underligt og svært at forstå, at jeg er så tæt på målet – men jeg glæder mig helt enormt til de næste tre måneder. Til at fordybe mig i et projekt sammen med verdens sødeste bachelormakker – og til at tage hul på mit nye arbejde på barselsgangen. I morgen, sgu. Jeg har mareridt om at komme for sent og om at jeg er uduelig – både når jeg sover og når jeg er vågen. Så jeg er forfærdeligt spændt, men jeg glæder mig. Åndssvagt meget.

God onsdag!

1d2094cf-b24c-4bf6-84d4-4f403fb949aa

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

  • Anne

    Jeg imponeres ofte over netop ‘mor-sansen’ – specielt i forhold til sygdom. Det kan være deres hud som føles anderledes, deres lugt eller som du beskriver lyden af en anderledes hoste.
    Tak for en skøn og fin blog. Held og lykke på job i morgen – du sparker røv:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #127 (med drømmejob, fest og taknemmelighed)