Opskrift: Dahl (indisk linsesuppe)

Næsten helt alenelørdag

img_5375

Vi sov længe i morges. 07:13 er længe. Og for tredje nat i træk uden en eneste opvågning. Jeg tør selvfølgelig ikke at sige, at det hænger sammen med det faktum, at der er gået tre nætter siden Hugo fik lagt dræn – men det gør det helt sikkert! Og jeg finder lige noget træ at banke på.

Thor tog Elliot til fodbold, som de har for vane hver lørdag morgen – og jeg tog resten med på Lagkagehuset. Det har vi ikke for vane – men studierabat på kaffen og gratis børneboller kunne egentlig godt forsvare, at vi gjorde det til en ting. Og det har jeg hermed vedtaget.

På vej tilbage tømte vi Brugsen for rengøringsmidler og vaskepulver – og hjemme igen kom Thor og Elliot og snuppede resten af børneflokken fra mig.

De skal bruge lørdagen hos min svigermor, hvor de også skal sove. Selv har jeg en gammel aftale om at se Melodi Grandprix med hende her – og min families tidlige afgang efterlod tiltrængt tid til at få gjort noget alvorligt ved vores lejlighed. Og således har jeg brugt de sidste timer på at skrubbe og skure. Vaske tøj, vaske gulv, vaske alting. Smide ting ud og sætte blomster i vaser. Lad aldrig nogen fortælle dig, at ét bundt eucalyptus er for lidt. Jeg har i skrivende stund de velduftende og støvede grønne grene stående ikke mindre end fem forskellige steder i mit hjem!

Nu vil jeg få svaret på nogle mails, få hængt den sidste vask til tørre og få fulgt op på et tv-program. Og så vil jeg glæde mig til at se, hvilken slags take away min venindes ufødte barn vælger for os – og om de har hævet Grand prixniveauet siden sidste år. Og så vil jeg sove. Halvlænge. Og drøne ud til min familie og bage fastelavnsboller.

Så kan man da ikke bede om meget mere, hva’?

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

 • Charlotte

  Hvor længe kan du få grenene til at holde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   De er som regel friske i et par uger – men de beholder den flotte støvede farve, når de er tørret ind – så jeg har dem faktisk ofte stående i månedsvis :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Dahl (indisk linsesuppe)