Mine 10 favorit X Factor-øjeblikke!

Nem, billig og pæn skabsløsning

image

Jeg er ikke boligblogger. Så er det på plads. Jeg leger det bare. I dag.

Jeg har nemlig begået noget i min stue, som jeg er ganske stolt af. Og som jeg tænker muligvis kan inspirere andre.

Vi manglede virkelig opbevaringsplads i vores stue. Vi havde to bittesmå skuffer, som vi kunne gemme ting væk i. To. Bittesmå. Skuffer. Den ene var fyldt med en kasse stearinlys (igen – lillebitte skuffe) og den anden med en milliard opladere, høretelefoner og andre ting med ledninger i en stor lykkelig pærevælling.

Thor sagde, at vi nok bare ejede for mange ting. Jeg sagde, at man ejer mange ting når man har tre små børn. Og at han skulle køre i IKEA. Jeg var nemlig blevet inspireret på Pinterest, hvor jeg havde set at folk gjorde alt muligt sejt med nogle meget billige træskabe.

Der er tale om de her:

image

IVAR hedder de. Et modul med to skabslåger koster 450 kr. De er 30 centimeter dybe. De findes også dybere (50 cm) til 600 kr.

Thor samlede dem og hang dem op på væggen – og jeg malede dem og fandt nogle pæne ting, der kunne stå ovenpå. Perfekt fordeling.

Den lyserøde og den hvide maling var nogle rester, jeg havde. Den grønne og den blå er købt i Søstrene Grene til elleve-komma-et-eller-andet kr. pr. tube. Jeg satte malertape på lågerne for at markere hvortil jeg ville male – og grundede med “Gesso” fra Søstrene Grene.

image

 

Og så alt det sjove:

image“København”-plakat – 399 kr. HER / Lysfad – 159 kr. HER / Kalender – 119 kr. HER / Vase fra Søstrene Grene (lignende findes HER) / Glasæske fra Søstrene Grene (lignende findes HER) / Glaskuglen er købt for 49 kr. i “Mant” i Læderstræde og er hængt op i loftet i en snor fra en hobbybutik.

 

imageRund æske fra Søstrene Grene (lignende findes HER) Pistolvase – 85 kr. HER / Glasvase fra Søstrene Grene (lignende findes HER) / Plakat – 249 kr. HER 

 

Grenene i messingvasen er i øvrigt eucalyptusgrene, som er blevet min nye yndlings”blomst”. De koster ingenting og holder i hundrede år. De er nemlig ligeså pæne, når de er visne, da de beholder den grågrønne farve. Jeg har set dem i en del blomsterhandlere og køber mine i blomsterhandleren ved Magasin.

(Indlægget indeholder affiliatelinks)

Følg bloggen: Via Facebook / Via Instagram / Via Bloglovin’

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 10 favorit X Factor-øjeblikke!