Solbeskyttelse og en virkelig fin app til ungerne

Noget om i dag og noget om i går

img_8062

Jeg har smidt mig på min sofa. På TV’et er Disneysjov blevet afløst af et quizshow med Mads Steffensen, inde i soveværelset ligger Thor og snakker fodbold med Elliot – og fra køjesengen i den anden ende af lejligheden, kan jeg høre pigestemmer og grin. Sia har Vega på besøg – til overnatning. Signes datter, som Sia blev veninder med i Disneyland tilbage i marts – og som hun sidenhen gentagne gange har proklameret, at hun altså savner. Jeg har sjældent set hende have det så sjovt, som hun har det med Vega – og jeg kan selv tydeligt huske hvor fantastiske og vigtige, de venskaber, jeg som barn havde udenfor skolen, var. En helt anden verden og kontekst. Et slags frirum.

For et døgn siden var scenen en noget anden, end den er nu. Der befandt jeg mig på den nye Madklubben på Frederiksberg – med en flok dejlige damer, som jeg skulle til fest med. Og ikke en hvilken som helst fest, skal jeg sige jer. Paradise Hotel finalefesten, sgu. Jo. På A-bar af alle steder. Vi passede på ingen måde ind og det handlede ikke kun om vores alder. Men hold nu kæft, hvor var det sjovt. Især da klokken blev tæt på to og selveste Johnny Deluxe gik på. Det kammede fuldstændig over. Folk skreg med på de efterhånden gamle hits og jeg så mig hverken for fin eller for gammel til at følge trop.

Og nu har Thor fundet vej til sofaen – så jeg vil afslutte min skriftlige knævren og kaste mig ud i kunsten at blive enige om en film. Ønsk os held og lykke – og hav en fremragende lørdag aften!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

2 kommentarer

 • Janne

  Tak og i lige måde.. vi starter lige med fredag aften her 😂😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Haha! Pissegod idé – jeg tror faktisk at jeg vil prøve det samme 🙈🙈🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbeskyttelse og en virkelig fin app til ungerne