sms'er fra et ægteskab #11

Nyt design og god weekend!

image

Bloggen har fået nyt design! Jeg ved fra sådan nogle statistikprogrammer, at langt de fleste af jer læser med via jeres telefon. Og så er der nok ikke sket det store – udover at headeren (billedet øverst) og skrifttypen er ændret. Men hvis I læser med fra jeres computer, så kan I (forhåbentlig) se en forskel.

Min søster tog en masse billeder af os alle fem i Fælledparken i går, så jeg havde noget at lege med – og jeg synes selv, at det er blevet ret så fint. Sig endelig til, hvis der er noget der ikke fungerer – eller hvis I bare synes, at det er pissepænt (undskyld til min mor, der tidligere i dag spurgte mig om jeg virkelig behøvede at bande så meget på min blog…).

Hugo sover. Om lidt snupper jeg hans barnevogn med over efter Sia og hendes veninde, som hun skal have med hjem og sove. Det synes hun er helt vildt sejt – og det er også første gang, hun har overnattende gæster. Elliot får en hyggedag med overnatning hos sin farmor – og det tror jeg også at han trænger til. Jeg glæder mig til at købe fredagsslik, lave pizzaer og se “Klipfiskerne” med de to store piger.

Hav en fantastisk fredag – og weekend!

   

5 kommentarer

 • Nina Schive

  Din familie er bare så skøn! Elsker headeren – og håber mine børn bliver så pæne som dine!

  I øvrigt, jeg fucking elsker at du bander så meget ;) det gør dig så jordnær og menneskelig i min optik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Du er så sød! Du får garanteret megapæne børn. Og jeg bander videre – sådan snakker jeg nemlig også – sgu! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Renée Fanøe-Christensen

  Fra min telefon ser det altså pissepænt ud!! 😂👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor

  😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sms'er fra et ægteskab #11