Hvad psykiatrien har lært mig om mennesker

Nyt hår – og eksamen om 12 timer

Jeg skal til eksamen i morgen. Klokken otte nul dut. Ja. Et ukristeligt tidspunkt, men alligevel meget rart. Jeg glæder mig i hvert fald til klokken 8:35.

Jeg er ligeså langt bagud som jeg plejer. Jeg har egentlig en regel om, at jeg ikke må læse aftenen inden en eksamen, men jeg har aldrig overholdt den. For så skulle jeg jo have læst det hele inden. Og det har jeg endnu ikke formået.

Men nu går jeg i gang. Jeg har planlagt mine pauser. På et tidspunkt skal jeg have en kop kaffe og på et tidspunkt skal jeg lægge neglelak. Den står klar.

Og jo, så tog jeg mine overspringshandlinger til et hidtil uset niveau i dag. Jeg lod mig klippe korthåret. Eller noget i nærheden. Jeg kiggede mig selv og mine tørre spidser i spejlet og tog det som et tegn, at min frisør helt uhørt havde tid en halv time efter. “Nu bliver det vildt”, sagde jeg til ham – og så lod jeg ham klippe halvdelen af. Sådan cirka.

Her er resultatet. Og nu går jeg i gang.

Og det var nu…

IMG_7815

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad psykiatrien har lært mig om mennesker