Vind vejhjælp

Og jeg elsker dig

For præcis to år siden var du stadig en del af mig og jeg havde endnu ikke mødt dig. Jeg ankom til Rigshospitalet på det her tidspunkt – og foran mig ventede en lang fødsel. Det hele var overstået kl. 9:21, hvor jeg endelig fik dig op i mine arme. Der var du. Helt krøllet og varm og blød. Helt perfekt. Og stadig en del af mig. Mere end nogensinde før.

Jeg anede ikke hvad jeg gik ind til. Vi anede det ikke. Du var ikke besværlig – det var du virkelig ikke. Du var bare nummer tre og fra tid til anden, så væltede det vores korthus. Logistiske udfordringer af en anden verden. Manglende overskud. Opbrugt overskud.

Det har været pissehårdt – men ved du hvad, der er helt fantastisk? At hver eneste gang, jeg har kigget dig i øjnene – så er det hele forsvundet. Alt det svære. Så er jeg blevet fyldt op af lykke og taknemmelighed. Over at det var lige præcis dig, der var en del af mig. Lige præcis verdens sjoveste, dejligste og mest kærlige dreng.

Og om en halv time fylder du to. Jeg kan ikke kalde dig for min baby mere. Du fylder to og jeg kan ikke forstå det. Og tårerne triller imens jeg skriver det her, for det er så sindssygt sørgmodigt. At du snart ikke er min lille tykke Hugo – men min store dreng. Det er sindssygt sørgmodigt og så er det helt okay. For jeg glæder mig til at møde den store dreng i dig. Til at lære ham at kende og høre hvad han har at sige. Til at være din mor resten af mit liv. Så godt jeg overhovedet kan.

For to år siden lå du under mit hjerte. Nu ligger du fem meter væk. Det sjove er, at jeg kan mærke dig her. Tillykke lige om lidt.

Og jeg elsker dig.

img_8242

img_8247

img_5743

img_5592

img_6612

img_6662

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

8 kommentarer

 • Årh <3

  Kæmpe tillykke med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Du skriver så smukt. Det overrasker og rører mig ofte. Tillykke med din søn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Stort tillykke med din lille, store dreng 🎉 Btw, er du helt gået væk fra Snapchat? Jeg savner dine snaps.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Du skriver simpelthen så rørende og fint, at det er helt umuligt ikke at få tårer i øjnene. Du virker simpelthen som verdens bedste og mest nærværende mor, og det er så inspirerende at være vidne til. Stort tillykke med din lille, store dreng, og jeg håber, I alle får en god dag sammen. Kh Clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Så fik du også mig! Tårerne triller ♡ Stort tillykke med ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Åh, det fineste indlæg!!! Sidder med tårer i øjnene. Dejlige Hugo, tillykke med ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Åh nu tuder jeg fandme igen. Stort tillykke med Hugo, Cecilie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Stort tillykke med din yngste – han er simpelthen for sød. Og jeg kan se, at du tit får det at vide, men hvor du også bare fortjener det; du skriver simpelthen så smukt. Jeg har (endnu) ikke børn, men din kærlighed og varme til dem lyser ud gennem skærmen og efterlader ingen tvivl om, hvor stærk kærligheden til ens børn må være. Tak fordi du deler <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind vejhjælp